Προβλήματα υγείας σε Μέσι, Σέρχιο Ράμος και Αγουέρο.

02 Νοεμβρίου 2021 19:42

Δυσάρεστα νέα για τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Η πιο ανησυχητική κατάσταση αφορά τον Αργεντίνο σταρ της Μπαρτσελόνα Σέργιο Αγουέρο. Ο ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με την Αλαβές και διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία, πρόβλημα που του είχε παρουσιαστεί και στην παιδική ηλικία των 12 ετών. Αμέσως η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα πως ο παίκτης θα παρακολουθείται επί τρίμηνο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες ότι ο 33χρονος Αγουέρο ανταποκρίνεται πολύ θετικά στην φαρμακευτική αγωγή και οι γιατροί πλέον εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι για την επιστροφή του.

Το πρόβλημα του Σέρχιο Ράμος στην γάμπα ήταν γνωστό όταν το καλοκαίρι αποκτήθηκε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό δικαιολογούσε και την αποχή του από τους αγώνες της νέας του ομάδας. Όμως πέρασε πολύς καιρός χωρίς αυτόν και αποκαλύφθηκε πως υπάρχει πρόβλημα και στο γόνατο του παίκτη. Δεδομένου του υψηλού του συμβολαίου, το τοπίο γύρω από το μέλλον του 35χρονου Ράμος είναι θολό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν και πότε θα τον δούμε με την φανέλλα των Παριζιάνων.

Ο Λιονέλ Μέσι, ενώ είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στο νέο του περιβάλλον και μάλιστα σκόραρε καθοριστικά γκολ στα τελευταία παιχνίδια, έγινε αλλαγή στο 45’ στο ματς με την Λιλ και δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως θα χρειαστεί μία επέμβαση στο γόνατο που θα τον κρατήσει 1 μήνα εκτός δράσης. Σίγουρα δεν θα παίξει στο Ευρωπαικό ματς με την Λειψία και μένει να δούμε αν ο Λίο θα λείψει μεγάλο διάστημα γιατί υπάρχουν και τα προκριματικά της Αργεντινής για το μουντιάλ του Κατάρ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos