Σκόνταψε η ΑΕ Πάρου 0-0 στη Μήλο

07 Νοεμβρίου 2021 20:50

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια γνώρισε η ΑΕ Πάρου, αφού δεν κατάφερε να διασπάσει το αμυντικό τείχος που έστησε ο Παμμηλιακός και έμεινε στο άγονο 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν αμυντική τακτική και στα δύο ημίχρονα, χωρίς να καταφέρουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους που είχαν την κατοχή της μπάλας σε υψηλά ποσοστά.
Η ΑΕ Πάρου απώλεσε σωρεία ευκαιριών, δείχνοντας αδυναμία στο σκοράρισμα, έλειπαν οι Αριανούτσος και Ραμπαβίλας, ενώ δεν αξιοπoίησε καμία στατική φάση.

Ο Σ. Κρητικός σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 94΄ ο αειθαλής Γ.Μπαρδάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να γίνει ο ήρωας του αγώνα.
Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή ο νοκ άουτ αγώνας Κυπέλλου στη Νάξο με τον Πανναξιακό, που θα αποτελέσει το πρώτο δυνατό κρας τεστ στη φετινή πορεία της ομάδας του Γ.Μοστράτου.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Μαθιουδάκης Γ. Θ., Κουλακιώτης και Μαθιουδάκης Γ. Α.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΠΑΡΟΥ
Ρούσσος Δ., Ρούσσος Γ., Παπαδόπουλος, Μουράι, Καμπάσης, Γαβαλάς, Βιτζηλαίος, Παντελαίος, Εσάι, Γιουρτζίδης, Κρητικός Σ.
Αναπληρωματικοί
Χάλκο, Μοστράτος, Κρητικός Δ., Χαριστός, Αρκουλής, Γιαννούλης, Ζουμής, Μανωλακούδης, Μπαρδάνης.
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ
Μαυρογιάννης Ε., Βήχος Σ., Ζούλιας, Κυρίτσης, Μάνη, Μαυρογιάννης Α., Ατανάσοφ, Μαυρογιάννης Α-Π, Παπαδημητρίου, Λίκας Κ., Σιντιμπέ.
Αναπληρωματικοί
Δρίλης, Βελέτας, Σφίγγας, Φραντζεσκάκης, Βήχος Μ., Βεντούρης, Λίκας Ε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos