Ο Τσάβι θέλει να τα αλλάξει όλα στη Μπαρτσελόνα

09 Νοεμβρίου 2021 18:20

Μετά από 17 χρόνια ο Τσάβι επέστρεψε στο σπίτι του και δείχνει αποφασισμένος να χαράξει τη δική του εποχή στους Μπλαουγκράνα.

Με 767 εμφανίσεις και 25 τίτλους ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισπανικού τύπου, αφού πρώτα θα κάνει ξεκάθαρο πως η αγωνιστική του φιλοσοφία είναι αδιαπραγμάτευτη, θα προχωρήσει σε μία σειρά μέτρων στην εξωαγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του.

Ξεκινώντας από το κόψιμο των συχνών ταξιδιών αναψυχής, κυρίως του Πικέ, θέλει επίσης να κοπούν οι ατομικές προπονήσεις και οι ποδοσφαιριστές να περνούν περισσότερες ώρες στο προπονητικό κέντρο. Ακόμη θα γίνουν αλλαγές στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται στους ποδοσφαιριστές και τέλος απαιτεί να μπει φρένο στη χρήση των social media από άπαντες χωρίς εξαίρεση για να επικεντρώνονται περισσότερο στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Τα δημοσιεύματα έχουν ενθουσιάσει τους Καταλανούς, που λατρεύουν τον Τσάβι και θέλουν η ομάδα τους να επανέλθει στην κορυφή και να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια σε Ισπανία και Ευρώπη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos