Ελλάδα – Ισπανία : Ελάχιστες ελπίδες, μεγάλο κίνητρο!

11 Νοεμβρίου 2021 13:24

Απόψε στις 21.45 η Εθνική μας αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Ισπανία στο προτελευταίο ματς για τα προκριματικά του μουντιάλ στο Κατάρ.

Ακολουθεί την Κυριακή το τελευταίο παιχνίδι με το Κόσσοβο στην Αθήνα.

Οι απειροελάχιστες ελπίδες αφορούν την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Αυτό για να συμβεί πρέπει η Ελλάδα να κάνει δύο νίκες και η Ισπανία να μην κερδίσει το τελευταίο της εντός έδρας ματς με την Σουηδία.

Ανεξάρτητα από αυτό οι διεθνείς μας θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και κλείσουν με καλό τρόπο την μέχρι τώρα προσπάθεια που έχουν κάνει στον όμιλο.

Βέβαια όλοι σκεφτόμαστε την ισοπαλία στην Τούμπα με την Γεωργία και στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις στο Κόσσοβο. Μ ε αυτούς τους 4 βαθμούς όλα θα ήταν διαφορετικά.

Τέλος από την εικόνα της ομάδας στα 2 τελευταία ματς θα κριθεί αν τεθεί σε ισχύ η συμφωνία, που ήδη υπάρχει στα συρτάρια της ομοσπονδίας, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Φαν Σχιπ, που έχει εκφράσει την θέληση του να παραμείνει στη θέση του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos