Έχασε την πρόκριση, κέρδισε αναγνώριση και αυτοπεποίθηση! - Πανναξιακός - ΑΕ Πάρου 2-0

14 Νοεμβρίου 2021 20:46

Δύο στόχους είχε η ΑΕ Πάρου στο πρώτο αξιόπιστο φετινό τεστ για τον προημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανναξιακό.

Απέτυχε στον πρώτο στόχο που ήταν η πρόκριση, μένοντας με τη γεύση της αδικίας από 2 φάσεις και πέτυχε στο να πείσει φίλους και αντιπάλους για τον βαθμό της ανταγωνιστικότητας της, παίζοντας καλύτερα και κοιτώντας στα μάτια τον ισχυρό αντίπαλο της.

102

ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πραγματικό ντέρμπι με την ΑΕ Πάρου να μπαίνει θαρραλέα στο ματς με άριστη τακτική προσήλωση, μαχητικότητα και μεγάλη συνοχή στις γραμμές της.Ο Γ.Μοστράτος προτίμησε να ξεκινήσει τους απολύτως έτοιμους ποδοσφαιριστές, βλέποντας όμως την τύχη να του γυρίζει την πλάτη με τον τραυματισμό του Β.Παπαδόπουλου που ήταν σημαντικός στη πολύ καλή λειτουργία του πρώτου ημιχρόνου.

Στο διάστημα αυτό χάθηκαν 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, με πιο τρανταχτά τα δύο τετ α τετ του Αριανούτσου, όπου ο Λουλάι έσωσε την ομάδα του, ενώ υπήρξαν και μεγάλα παράπονα στις φάσεις του 18' και 25'.Στο ίδιο διάστημα ο Πανναξιακός είχε ένα φοβερό σουτ του Σέμε στο 28' που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και ένα σουτ άουτ του Βαθρακοκοίλη που πάντως πιέστηκε πολύ από Καμπάση και Ρούσσο Δ. που έκανε ριψοκίνδυνη έξοδο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44' με τον Βαθρακοκοίλη που ελίχθηκε και τελείωσε πανέμορφα τη φάση από πάσα του Καράι.

103

Στην επανάληψη το ματς συνέχισε να είναι δραματικό, ο Γ.Μοστράτος ρίσκαρε νωρίς, οι Παριανοί είχαν εδαφική υπεροχή, αλλά οι ευκαιρίες ήσαν λιγότερες με κορυφαίες δύο στο 55' του Γιαννούλη μετά από φάουλ του Αριανούτσου που κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στο Γιαννούλη που αστόχησε από πολύ κοντά με τη σημαία πάλι περιέργως ψηλά και ακόμη μεγαλύτερη στο 68' του Ραμπαβίλα μετά από έξοχη δημιουργία του Εσάι. Ο Πανναξιακός δεχόταν πίεση, αλλά στο 83' ο Κωστόπουλος βρήκε υπέροχα τον Φουφούνη που σκόραρε και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.
Γενικά η αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων στις δικές τους φάσεις ήταν που τους έδωσε την πρόκριση χωρίς να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους και χωρίς να είναι ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο.

104

ΟΙ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 18΄ο Παπαδόπουλος μπήκε από πλάγια στην περιοχή γύρισε τη μπάλα και δέχθηκε το καθυστερημένο μαρκάρισμα του Καράι που τον κτύπησε εμφανώς στο πόδι. Επειδή η μπάλα ήταν εντός παιδιάς την ώρα της επαφής ήταν ένα ξεκάθαρο πέναλτι που δεν καταλογίστηκε.

Στο 25' ο Γιουρτζίδης σέντραρε ο Αριανούτσος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο επερχόμενος Ραμπαβίλας σκόραρε αλλά το σημαιάκι σηκώθηκε σε μια δύσκολη φάση όπου από το βίντεο αγώνα φαίνεται ότι κανείς από τους δύο πρωταγωνιστές της φάσης δεν ήταν ακάλυπτος.

Ακόμη θα πρέπει να αναφερθούμε σε τρεις περιπτώσεις οφσάιτ στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι ακατανόητες υποδείξεις, δύο υπέρ των γηπεδούχων και μία κατά, ήταν εξώφθαλμα λανθασμένες.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Χατζόπουλος και Φαν Άκεν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕ ΠΑΡΟΥ
Ρούσσος Δ., Ρούσσος Γ. (75' Κρητικός Δ.), Παπαδόπουλος (46' Εσάι), Γαβαλάς, Καμπάσης, Παντελαίος, Βιτζηλαίος, Κρητικός Σ.(44' λ.τ.Γιαννούλης),Ραμπαβίλας ( 75' Τριανταφυλλίδης), Αριανούτσος, Γιουρτζίδης (78' Μουράι).
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
Λουλάι, Καράι, Κωστόπουλος, Γκουιρά, Πιτταράς Α., Σέμε, Δεμερτζής ( 86' Πιτταράς Ν.), Βαθρακοκοίλης (71' λ.τ. Ντάσιος), Φουφούνης (90' Γκορνάτι), Ιγκνάτ, Καλαβρός.

105

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos