Θετική και πολλά υποσχόμενη η εμφάνιση της ΑΕ Πάρου στη Νάξο

15 Νοεμβρίου 2021 12:59

Ας δούμε την απόδοση κάθε παίκτη ξεχωριστά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ 8

Εξαιρετικός ο νεαρός εμπνέει εμπιστοσύνη μιλάει στην άμυνα και σίγουρα λύνει το πρόβλημα στην εστία μέχρι την επικείμενη στράτευση του.

Καλά γυμνασμένος και πολύ καλή αντίληψη των φάσεων, δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ και γενικά «γεμίζει» το τέρμα του, ενώ εκτός 1-2 περιπτώσεων ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ 6.5

Δέχθηκε πολλή πίεση από την πλευρά του λόγω της μονότονης ανάπτυξης του Πανναξιακού από τα αριστερά. Έλειψαν οι προωθήσεις του και γενικά ήταν κατώτερος από τις πρόσφατες εμφανίσεις του.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 8.5

Από τους καλύτερους του αγώνα όσο αγωνίστηκε, έκλεισε την πλευρά του ενώ τα ανεβάσματα του έδωσαν οντότητα στις επιθετικές πρωτοβουλίες της ομάδας του. Πλήγμα ο τραυματισμός και η υποχρεωτική αντικατάσταση του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ 7

'Επαιξε αναγκαστικά στόπερ λόγω των ελλείψεων και η εμπειρία του τον βοήθησε να ανταπεξέλθει. Έκανε το λάθος στη φάση του δοκαριού, αλλά συνολικά βοήθησε στο να μην δημιουργηθούν κίνδυνοι από τον άξονα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΜΠΑΣΗΣ 8.5

Εκ των κορυφαίων του αγώνα ο Αντιπαριώτης στόπερ. Κυριάρχησε στο ψηλό παιχνίδι και βοήθησε στο τρανζίσιον με τη σιγουριά του, ενώ πιστώνεται τις δύο μακρινές εύστοχες πάσες στον Αριανούτσο στην πλάτη της άμυνας που απέφεραν τις δύο σημαντικές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Στα τελευταία λεπτά πέρασε μπροστά και πήγε να βάλει ένα εκπληκτικό γκολ με ψαλίδι, που πάντως χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ 8

Με θαυμάσια τακτική συμπεριφορά, σοβαρός και ψύχραιμος βοήθησε στην ισορροπία των γραμμών και στις καλύψεις. Έλλειψαν οι κάθετες μπαλιές που μας έχει συνηθίσει, όμως συνέβαλε τα μέγιστα στην υπεροχή της ομάδας του στο κέντρο.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ 8

Και αυτός σε διαφορετική θέση, ήταν απρόσμενα πειθαρχημένος και με καλή χημεία με τον Παντελαίο, έδειχνε να έχει πλήρη αντίληψη του ρόλου του. Δεν αμέλησε τις επιστροφές και έδειξε μεγάλη μαχητικότητα, ενώ πάτησε και την αντίπαλη περιοχή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ 7.5

Θυσιάστηκε για το σύνολο αλλάζοντας 3 θέσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχε στιγμές που έδειξε πόσο ταχυδυναμικός είναι, χωρίς όμως να απειλήσει άμεσα.Μεγάλη η συνεισφορά του στην αμυντική λειτουργία στο πρώτο μέρος δεν άφησε στιγμή χωρίς βοήθεια τον συμπαίκτη του που έπαιζε στην ίδια πλευρά.

ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ 6.5

Μόνο σε μεμονωμένες φάσεις έδειξε το ταλέντο του, όπως στην προσπάθεια που απέφερε το γκολ που ακυρώθηκε. Υστέρησε σε ταχύτητα και τρεξίματα και αντικαταστάθηκε πριν το ημίχρονο εξ' αιτίας του τραβήγματος που δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει την προώθηση του Καράι στο πρώτο γκολ. Χρειάζεται πίστωση χρόνου για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

ΧΑΡΗΣ ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ 7

Πολύ κινητικός αν και χωρίς παιχνίδια στα πόδια του, σκόραρε το ακυρωθέν γκολ και έχασε, από πολύ πλάγια πάντως την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Έχει εξαιρετική αντίληψη των χώρων και σίγουρα θα βοηθήσει περισσότερο όταν έλθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ 7.5

Πληθωρικός έπαιξε ωραία με πλάτη στο πρώτο κυρίως ημίχρονο, απώλεσε τις δύο ευκαιρίες όπου τα έκανε όλα σωστά, αλλά ο Λουλάι του στέρησε το γκολ. Γενικά δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα από τα στόπερ, αλλά δεν τον βοήθησε η μορφή του παιχνιδιού και κάποιες στιγμές έμοιαζε απομονωμένος σε έναν άχαρο ρόλο.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 7

Ανέτοιμος δεν ξεκίνησε και όταν μπήκε σε θέση πίσω από τον φορ, δεν βρήκε πολλούς χώρους, καθώς ο Πανναξιακός ήταν πιο μαζεμένος τακτικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως προσπάθησε και μπήκε στο πνεύμα του αγώνα , ενώ η ποιότητα του απελευθερώνει τους συμπαίκτες του.Σίγουρα σε λίγο καιρό θα δώσει αυτά που όλοι περιμένουν στην ομάδα.

ΡΟΜΕΟ ΕΣΑΙ 7.5

Έπαιξε και αυτός στην επανάληψη και μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα στη συνέχεια ανέβηκε και αποτέλεσε πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα με αποκορύφωμα την δημιουργία της ευκαιριας του Ραμπαβίλα στο 68'.

Οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ και ΣΑΜΠΑΝ ΜΟΥΡΑΙ έπαιξαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

 



 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos