Ο Νηρέας ισοφαρίστηκε στο τέλος στην Κ16, 2-2 με την Κύθνο

20 Νοεμβρίου 2021 22:39

Στα τελευταία 8 λεπτά ο Νηρέας δέχθηκε 2 γκολ και ήλθε ισόπαλος στην πρώτη απώλεια βαθμών για τους φιλοξενούμενους που είναι πρώτοι στην βαθμολογία.

Ο Νηρέας αν και είχε μόνο 11 παίκτες, αφού ένα μπέρδεμα στα δελτία δεν επέτρεψε τη συμμετοχή ορισμένων παικτών του, έπαιξε με στόχο τη νίκη. Ο δυνατός άνεμος υπαγόρευσε να πάει το ματς στη δύναμη και είδαμε πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες.

Ο Νηρέας προηγήθηκε 1-0 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαουπάι στην πλάτη της άμυνας , ο Κρητικός κατέβασε άψογα κα με πλασέ τελείωσε ιδανικά τη φάση.

Το δεύτερο γκολ ήλθε στο 49’ με φωτοβολίδα από μακριά του Γιαουπάι.
Προς το τέλος η ομάδα του Νηρέα εμφάνισε σημάδια κόπωσης και ο πεισματάρης ΑΠΣ Κύθνου μείωσε στο 72’ με τον Μπακογιάννη και 2 λεπτά πριν τη λήξη στο 78’ ο νεοεισελθών Λαρετζάκης Α. ισοφάρισε. Στις καθυστερήσεις ο Πετρόπουλος με δύο αποκρούσεις στη γωνία του στην ίδια φάση έσωσε την εστία του.

Διαιτήτευσε ο κ. Κουζούμης.
Συνθέσεις
Νηρέας
Πετρόπουλος, Πατέλης, Ζουμής, Γιαουπάι, Βοσινάκης, Κρητικός, Ρούκου, Ρεσουλάι, Ρόκου, Μελανίτης, Κανέλλης.
ΑΠΣ Κύθνου
Μαρτίνος Κ., Μπακογιάννης, Μπιντάκος ( 52’ Αλαφούζος Α.), Φιλιππαίος Γ.( 40’Δανιήλ), Βλαστάρης (69’ Λαρετζάκης Α.), Κλάρας, Λαρετζάκης Κ., Αλαφούζος Μ.( 40’ λ.τ. Φιλιππαίος Π.), Αλαφούζος Γ., Λαρετζάκης Γ., Μαρτίνος Γ.(58’ λ.τ. Μαρτίνος Δ.)

kithnos

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos