Σούπερ Λιγκ 2: Στην Καβάλα ο 11ος παίκτης έδινε μάθημα στα αποδυτήρια!

24 Νοεμβρίου 2021 18:55

Οι περιπέτειες του ιστορικού ΑΟ Καβάλας δεν έ χουν τέλος.

Η ομάδα μετά από δικαστικές περιπέτειες, δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στην SL2 έστω και καθυστερημένα. Όμως μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μπορεί να χρησιμοποιεί παίκτες πρωτοεμφανιζόμενους, που κάνουν δηλαδή πρώτη φορά δελτίο.

Έτσι συμπλήρωσε ένα ρόστερ 13 ποδοσφαιριστών αναγκαζόμενη να επιστρατεύσει αθλητές από άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ και το Κικ μπόξινγκ, που τουλάχιστον είχαν τη φυσική κατάσταση να σταθούν σε ένα ματς.

Στο τελευταίο αγώνα με την Ξάνθη συνέβη το εξής πρωτοφανές. Διαθέσιμοι ήσαν μόνο 11 παίκτες, αλλά το ματς ξεκίνησε με την Καβάλα να παρατάσσεται με 10.Περίπου στο 20’ συμπλήρωσε ενδεκάδα με την είσοδο ενός νεαρού.

Τι είχε συμβεί;

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την ώρα έναρξης βρισκόταν στα αποδυτήρια και έδινε μάθημα με εξέταση εξ’ αποστάσεως!!!

Η Καβάλα παρά τις δυσκολίες δεν το βάζει κάτω. Δέχεται βέβαια βαριές ήττες, αλλά θέλουν να αντέξουν μέχρι τον Γενάρη για να ενισχυθούν και να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες θα τους έχουν απομείνει για τη σωτηρία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos