ΑΕ Πάρου: Αντίστροφη μέτρηση! - Παρακολουθήστέ το σε Live μετάδοση

19 Φεβρουαρίου 2022 15:53

Όσο πλησιάζει η Κυριακή, τόσο οι ποδοσφαιρικοί σφυγμοί σε Παριανούς παίκτες και φιλάθλους ανεβαίνουν.

Στην κυριολεξία ανυπόμονοι όλοι περιμένουν το μεσημέρι της Κυριακής, όπου η ΑΕ Πάρου υποδέχεται τη φιλόδοξη «Ελλάς» Σύρου στις 12.30 στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας.

Με σεβασμό στον αντίπαλο, που πολλοί θεωρούν πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, η Παριανή ομάδα προετοιμάστηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά από τον Γ. Μοστράτο, η εμπειρία του οποίου του επιτρέπει να οδηγήσει την ομάδα του σε σωστή προσέγγιση του παιχνιδιού.

Μεγάλο πλεονέκτημα για την ΑΕ Πάρου είναι πως η μεγαλύτερη πίεση πέφτει στους ώμους των αντιπάλων της, καθώς και ότι οι ποδοσφαιριστές της έμπειροι οι περισσότεροι, δείχνουν έτοιμοι να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους στη διάρκεια του αγώνα.

Όσο για το κίνητρο τους;

Τι ισχυρότερο από την αγάπη για τη φανέλα και το πάθος για διάκριση και ανάδειξη του νησιού τους.

Άλλωστε για αυτά προσπαθούν αόκνως όλη τη δύσκολη χρονιά που διανύουμε και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν αξόδευτη κάθε ικμάδα του εαυτού τους, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Αυτό το γνωρίζουν καλά και όλοι οι φίλαθλοι του νησιού γι αυτό και είναι σίγουρο πως ο αριθμός του κόσμου που θα προσέλθει θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Η διοίκηση με τον πρόεδρο Βαζαίο Πετρόπουλο και όλα τα μέλη της έχει πάρει όλα τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, έχει δείξει πως περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τους παίκτες και σκοπεύει να πάρει άριστο βαθμό στη φιλοξενία της Συριανής ομάδας.

LIve Κυριακή 12:30

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos