ΑΕΚ: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την είσοδο της OPAP Arena

21 Ιουνίου 2022 21:50

H κεντρική είσοδος της OPAP Arena ολοκληρώνεται με τον ατσάλινο δικέφαλο αετό να δεσπόζει και να ξεχωρίζει

Ολοκληρώνεται η κεντρική είσοδος του νέου γηπέδου της ΑΕΚ με την επιγραφή «OPAP Arena» να τοποθετείται στο κτίριο πίσω από τον ατσάλινο Δικέφαλο Αετό.

Ο ατσάλινος Δικέφαλος Αετός δεσπόζει στην πλατεία που έχει διαμορφωθεί ακριβώς μπροστά από το κτίριο και το επόμενο διάστημα αναμένεται να μπουν τα μάρμαρα στη βάση του, ενώ μένει επίσης να τοποθετηθεί και ο φωτισμός που θα τον κάνει ακόμα πιο επιβλητικό τις βραδινές ώρες.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως στην οροφή του κτιρίου ήδη από τις προηγούμενες μέρες έχουν τοποθετηθεί και οι δάδες, οι οποίες θα είναι μόνιμα αναμμένες και θα αποτελούν φόρο τιμής στη μνήμη όσων έφυγαν από τη ζωή στη γενοκτονία και εκείνων που σχετίζονταν με την ΑΕΚ και δεν είναι πια κοντά μας.

5628953
5628959
 



Η ΑΕΚ κυκλοφόρησε χθες τα εισιτήρια διαρκείας στην OPAP Arena για τη σεζόν 2022-2023, ενώ οι εργασίες να φορτσάρουν για την ολοκλήρωσή τους με στόχο η Ένωση να μπει στο νέο της σπίτι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

5628960
 

5628986

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos