ΑΕΚ: Στις 30 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του γηπέδου

30 Αυγούστου 2022 17:57

Η μέρα που όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν θα είναι τελικά η 30η Σεπτεμβρίου, καθώς η Ενωση γνωστοποίησε ότοι εκείνη τη μέρα θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της. Η αναφορά για τα εγκαίνια έγινε με ένα υπέροχο promo βίντεο γι' αυτή την σπουδαία ημέρα κάθε φίλου της Ένωσης.

Δεν υπάρχει φίλος της ΑΕΚ που να μην μετράει αντίστροφα προκειμένου το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα. Και όταν λέμε όνειρο, εννοούμε φυσικά του να δει την αγαπημένη του ομάδα στην «Αγιά Σοφιά», το νέο της γήπεδο.

Τα εγκαίνια του σπιτιού κάθε «κιτρινόμαυρου» ήταν να γίνουν στις 17 Σεπτεμβρίου, αλλά επειδή στην ΑΕΚ θέλουν να είναι όλα τέλεια για μια τόσο σπουδαία και ιστορική ημέρα, θα γίνουν στις 30 του ίδιου μήνα. Αυτό άλλωστε αναφέρεται και στο promo βίντεο της ΑΕΚ, ένα υπέροχο βίντεο για μια σπουδαία ημέρα για κάθε φίλο της Ένωσης.

Tο Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου) μετά τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena», θα διεξαχθεί και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, καθώς θα υποδεχτεί τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos