Nations League: Πρώτη ήττα για την Εθνική Ελλάδας, 1-0 η Κύπρος

25 Σεπτεμβρίου 2022 13:36

Η Κύπρος κέρδισε την Ελλάδα με 1-0 με γκολ του Τζιωνή στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης και πήρε μια σημαντική νίκη, μένοντας «ζωντανή» στην υπόθεση παραμονή στην τρίτη κατηγορία του Nations League.

Η Εθνική μας δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Κύπρου και σημείωσε τη πρώτη της ήττα στο Nations League. Ωστόσο παραμένει πρωτοπόρος του ομίλου, έχοντας εξασφαλισμένη την άνοδο στο δεύτερο γκρουπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη νίκη της Κύπρου επί της Ελλάδας ύστερα από 21 ολόκληρα χρόνια.

Πρώτη ήττα της Εθνικής με τον Πογέτ στον πάγκο
Επίσης, αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Ελλάδα με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της ενώ για πρώτη φορά στο Nations League η Ελλάδα είδε την εστία της να παραβιάζεται.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας από την Κύπρο, καθώς είχε δοκάρι με τον Φούντα, ενώ οι Έλληνες διεθνείς είδαν να ακυρώνεται χωρίς λόγο ένα γκολ του διεθνή εξτρέμ στο τέλος του αγώνα, λόγω οφσάιντ που έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης στον Χατζηδιάκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Ανδρέου, Ρομπέργκ, Κατελάρης, Ιωάννου (76' Αντωνιάδης), Κυριακού, Κάστανος (76' Γκόγκιτς), Αρτυματάς, Λοΐζου (58' Χαραλάμπους), Σωτηρίου (76' Κακουλή), Τζιωνής (64' Καρώ).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης (46' Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης (78' Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας (57' Ιωαννίδης), Πέλκας (78' Χατζηγιοβάνης), Δουβίκας (46' Φούντας), Μασούρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos