Ολυμπιακός: Ούτε τώρα οι Πειραιώτες, αποχαιρέτησαν με ήττα την Ευρώπη

03 Νοεμβρίου 2022 22:03

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά από τη Ναντ με 2-0 μέσα στο «Καραϊσκάκης».

Με την τέταρτη ήττα σε έξι αγώνες και τρίτη σε τρία παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», που αποτέλεσε Αχίλλειο πτέρνα, ολοκλήρωσε την εφετινή ευρωπαϊκή περιπέτειά του ο Ολυμπιακός. Ο πρωταθλητής ηττήθηκε στο Φάληρο (και) από τη Ναντ (0-2). Έτσι, ολοκλήρωσε την παρουσία του στον 7ο όμιλο του Europa League με τους δύο βαθμούς που συνέλεξε σε Μπακού και Φράιμπουργκ.

Ο Μίτσελ επέλεξε σχηματισμό 4-4-2, με αμιγώς ελληνική άμυνα, Μπουχαλάκη και Κούντε στους μέσους και Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπόουλερ στα άκρα, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Ελ Αραμπί και Ουί Τζο. Ένα σχήμα που λογικά δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά στην ολότητά του. Και όλα αυτά ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ντέρμπι που θέλει «φρέσκα πόδια» και οι «βασικοί» έπρεπε να ξεκουραστούν. 

Ολυμπιακός-Ναντ, τα του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά «μουδιασμένα» για ακόμα ένα ματς. Ωστόσο, προϊόντος του χρόνου βρήκε ηρεμία στο παιχνίδι του και μετά από κάποιες «μικροεπισκέψεις» στην περιοχή του Λαφόν, έφτασε κοντά στο γκολ στο 19′. Τότε, ο Ελ Αραμπί έπιασε την κεφαλιά στη σέντρα του Ανδρούτσου αλλά ο τερματοφύλακας των «Καναρινιών» απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 29΄ και σε σουτ του Αμπουμπακάρ Καμαρά ο Γάλλος γκολκίπερ απέκρουσε ασταθώς, ο Ουί Τζο πήγε να μπει στη φάση αλλά βρέθηκε στο έδαφος, με τον ίδιο να διαμαρτύρεται, αλλά μάταια.

Στο δεύτερο ημίχρονο «τελείωσαν» όλα

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» και στο β΄ ημίχρονο. Ωστόσο, η Ναντ δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Τζολάκη, σε αντίθεση με τον Λαφόν που χρειάστηκε να επέμβει εντυπωσιακά σε μακρινό σουτ του Κούντε στο 63΄.

Μετά το 70ό λεπτό και τις αλλαγές που είχαν γίνει ο Ολυμπιακός έπαψε να είναι απειλητικός. Κάτι που η Ναντ εκμεταλλεύτηκε. Αρχικά για να απειλήσει με ένα άστοχο εκτός περιοχής σουτ του Μπαμπά στο 77΄ και στη συνέχεια για ν΄ ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Μοχάμεντ από γύρισμα του Μπλας, στο 79΄.

Ο δημιουργός του πρώτου γκολ ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Ναντ. Ο Μπλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη για το 0-2 στο 90΄, από ασίστ του Μοχάμεντ που είχε ανοίξει το σκορ!

Ολυμπιακός-Ναντ, οι λεπτομέρειες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέρχι Μπόικο (Ουκρανία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καστελέτο, Μουτουσαμί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος (61΄ Σισέ), Ρέτσος, Βρουσάι (46΄ Βρσάλικο), Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ (85΄ Μπόουλερ), Αμπ. Καμαρά (69΄ Μαρσέλο), Ουί-Τζο, Ελ Αραμπί (46΄ Σαπουντζής). 

ΝΑΝΤ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόν, Κορσιά, Καστελέτο, Παλουάζ, Φάμπιο (5΄ Άπια), Σισοκό, Μουτουσαμί (73΄ Τσιριβέγια), Σιμόν (46΄ Μπλας), Γκεσάν (80΄ Κοκό), Γκαναγκό (73΄ Μπαμπά), Μοχάμεντ. 

 

 



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos