Ελλάς Σύρου – ΑΕ Πάρου 3-0. Με ενδεκάδα ανάγκης άντεξε ένα ημίχρονο

13 Νοεμβρίου 2022 13:45

Βαριά ήττα για την ΑΕ Πάρου στη Σύρο, όπου η Ελλάς επικράτησε με άνεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος και μέχρι το 42’ που δέχθηκε το πρώτο γκολ, οι Παριανοί με σταθερή άμυνα και σωστές αλληλοκαλύψεις, με οργανωμένη συνολική αμυντική λειτουργία και με την αγωνιστική πειθαρχία σχεδόν όλων των παικτών κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων, που ήσαν προβλέψιμοι στις δημιουργικές τους προσπάθειες.

Επιθετικά δεν δημιούργησε άμεσο κίνδυνο, αλλά με κίνηση μακριά από την μπάλα κρατούσαν και απασχολούσαν παίκτες των αντιπάλων τους.

Πήγαν όμως πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια για το ημίχρονο από το πρώτο γκολ του Παυλόπουλου με κοντινό πλασέ σε σέντρα του Σταμούλη, που άφησε ερωτηματικά για την εγκυρότητα του καθώς ο βοηθός δεν κατευθύνθηκε στη σέντρα και χρειάστηκε μία μικρή διαβούλευση με τον διαιτητή που τελικά έδειξε τη σέντρα για το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης στο 47’ ο Ρούσσος έσωσε βέβαιο γκολ σε κεφαλιά του Παυλόπουλου και αμέσως μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Μανουδάκη ο στράικερ της Ελλάς με νέα κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς και η Ελλάς πέτυχε πάλι με κεφαλιά του Παυλόπουλου το 3-0 στο 65’ και έχασε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πλασέ άουτ του Περιάλη σε κενή εστία.

Και στην επανάληψη πάντως φάνηκε η μεγάλη έλλειψη των Παριανών στη δημιουργία, καθώς ούτε με κάποια ατομική προσπάθεια κατάφερε να φανεί επικίνδυνη.

Διαιτήτευσαν οι Ανδρικόπουλος, Αρμακόλας και Βακόνδιος.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

Παπαδόπουλος, Σταμούλης, Παράβαλος(70’ Ρηγούτσος), Κολιάκος, Οικονομόπουλος(86’ Αργυρός), Μανουδάκης, Ογκντάνοφ, Έντσεφ, Μπακατσέλος, Παυλόπουλος, Περιάλης( 83’ Πρίντεζης).

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Ρούσσος, Μπέτσα, Λόκα Γκ., Γαβαλάς, Μουράι, Παντελαίος, Βασιλόπουλος(86’ Κρητικός), Μάγγος(86’ Μπερνικόλας), Κρητικός Στρ., Αρκουλής(63’ Ραγκούσης), Λόκα Κρ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos