Στην ΕΠΟ η απόφαση για ΑΕ Πάρου και Νηρέα. Έρχονται τιμωρίες!

22 Νοεμβρίου 2022 15:25

Την Τετάρτη 23/11 αναμένεται να κατατεθούν στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων οι απολογίες των δύο σωματείων και των προέδρων τους, στην υπόθεση των καταγγελιών για τα σωματεία που δεν εγγράφηκαν στο μητρώο.

Στο μεταξύ ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΠΣΚ θα πετάξει από τα χέρια της την «καυτή πατάτα», δεν θα βγάλει η ίδια απόφαση, αλλά θα την παραπέμψει κατ’ ευθείαν στην ΕΠΟ.

Αυτή δεν θα είναι μία καλή εξέλιξη για τα 2 Παριανά σωματεία, διότι οι επιτροπές αυτές συνήθως αποφασίζουν με το γράμμα του νόμου και αν σκεφτούμε την κόντρα μεταξύ ΓΓΑ και ΕΠΟ, τότε οι πιθανότητες για επιβολή ποινών θεωρούνται σχεδόν σίγουρες.

Θυμίζουμε η παράγραφος 1 του άρθρου 7 του ΚΑΠ, βάσει της οποίας παραπέμπονται, προβλέπει αφαίρεση 10 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ για τις ομάδες και το ίδιο πρόστιμο μαζί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 1-3 έτη για τους παράγοντες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos