ΜΟΥΝΤΙΑΛ – Τα θρίλερ συνεχίζονται!

10 Δεκεμβρίου 2022 15:48

Μετά τις συγκλονιστικές ποδοσφαιρικά προκρίσεις στα πέναλτι της Αργεντινής και της Κροατίας, που είναι το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών, σήμερα θα μάθουμε τον δεύτερο ημιτελικό.

ΜΑΡΟΚΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 17.00

Οι Μαροκινοί έχουν σπεύσει στη Ντόχα κατά χιλιάδες για να ζήσουν ένα όνειρο για τη χώρα τους. Είναι η μόλις 4η Αφρικανική ομάδα που φτάνει στα προημιτελικά, μετά τη Γκάνα, τη Σενεγάλη και το Καμερούν.

Με σφικτή τακτική. Αλλά και εξαιρετικές μονάδες έφτασε μέχρι εδώ.

Θα βρει απέναντι της μία από τις ποιοτικότερες ομάδες την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος. Ο μετρ της διαχείρισης των ποδοσφαιριστών του, φαίνεται να έλυσε τα θέματα γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο μεγάλος σταρ αναμένεται να επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα.

ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Πραγματική γιγαντομαχία.

Πολλοί την χαρακτηρίζουν μάχη των δισεκατομμυρίων.

Οι Άγγλοι έχουν δείξει πολύ σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και η παρουσία του Μπέλιγχαμ τους ανεβάζει επίπεδο δημιουργικά. Μην ξεχνάμε πως είναι η ακριβότερη ομάδα της διοργάνωσης.

Οι Γάλλοι που έχουν σοβαρές απουσίες στο Μουντιάλ του Κατάρ, Μπενζεμά και Καντέ οι μεγαλύτερες, Παίζουν με αυτοπεποίθηση και με αέρα ανωτερότητας πλέον στις μεγάλες διοργανώσεις και ονειρεύονται να επαναλάβουν τον θρίαμβο της Μόσχας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos