Το κύπελλο Κυκλάδων στόχος για την ΑΕ Πάρου

23 Δεκεμβρίου 2022 13:16

Ορίστηκε για τις 8/1 2023 το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για την ΑΕ Πάρου και είναι στη Νάξο με τον ΠΑΣ Νάξου για το κύπελλο Κυκλάδων.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον Παριανό σύλλογο με την αφαίρεση βαθμών, η παρουσία του στο πρωτάθλημα παίρνει τυπικό χαρακτήρα και η πραγματοποίηση μιας καλής πορείας στο κύπελλο Κυκλάδων, είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος για να κρατηθεί η ομάδα σε κανονική λειτουργία.

Άλλωστε στη διάρκεια των εορτών όσοι παίκτες παραμείνουν στο νησί θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται με τον Γ. Μοστράτο για να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Να προσθέσουμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ο ΑΟ Πάρου και ασφαλώς η προοπτική ενός τοπικού ντέρμπι κυπέλλου, τραβά το ενδιαφέρον της τοπικής φίλαθλης κοινότητας.

Τέλος η ομάδα θα ζητήσει μετάθεση του αγώνα 3 ημέρες αργότερα για να έχουν επιστρέψει ποδοσφαιριστές από τις διακοπές τους.

Θα σας ενημερώσουμε για την οριστική ημερομηνία που θα οριστεί το ματς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos