Ο Γκάρεθ Μπέιλ σταμάτησε το ποδόσφαιρο

10 Ιανουαρίου 2023 00:47

Ο Ουαλός επιθετικός σε ηλικία 33 ετών πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ξεκίνησε στη Σαουθάμπτον, έπειτα στην Τότεναμ, από την οποία το 2013 πουλήθηκε στη Ρεάλ έναντι 101.000.000 ευρώ, πόσο που ήταν τότε το μεγαλύτερο που είχε δοθεί για μεταγραφή.

Έζησε μεγάλες στιγμές στη Ρεάλ και μαζί με Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο σήκωσαν 5 Τσάμπιονς Λιγκ. Η τεχνική του και η ταχύτητα του ήσαν συναρπαστικές και πολλές φορές ήταν πρωταγωνιστής σε μεγάλες νίκες της ομάδας του.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια είχε χάσει το κίνητρο του, έτσι κι αλλιώς ήταν «πνιγμένος» στα εκατομμύρια και οι σχέσεις του με την ομάδα και τους οπαδούς δεν πήγαινε καλά, καθώς τον χαρακτήριζαν αδιάφορο.

Ακολούθησε ένας ανεπιτυχής εξάμηνος δανεισμός στην Τότεναμ και τελικά κατέληξε στην Αμερική στο MLS, όπου έπαιξε τα τελευταία παιχνίδια της καριέρας του στους LA FC.

Οι φίλαθλοι θα τον θυμούνται για το εκρηκτικό στυλ του, τις φοβερές του επελάσεις και τις υπέροχες εκτελέσεις των φάουλ που συνήθως κατέληγαν στα δίκτυα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos