Πανναξιακός-ΑΕ Πάρου 2-0 – Έμεινε με τις ευκαιρίες

23 Ιανουαρίου 2023 01:18

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο γηπεδούχος Πανναξιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα με την ΑΕ Πάρου.

Με αποστολές 14-15 ατόμων οι ομάδες προσπαθούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται για το υποβαθμισμένο Κυκλαδικό πρωτάθλημα.

Η ΑΕ Πάρου μετά την αλλαγή προπονητή παρουσιάστηκε ορεξάτη και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα, όμως έφυγε με άδεια χέρια.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Πανναξιακός είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα, αλλά αυτή η ανούσια εδαφική του υπεροχή δεν του έβγαλε κάποια φάση. Χρειάστηκε μία λάθος επιστροφή στον τερματοφύλακα στο 36’ που έφερε τον Γιαννακόπουλο σε ευνοική θέση, αλλά ο Βασιλάρης ενστικτωδώς έσωσε.

Ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλευε και τις δύο ομάδες στη μεταφορά της μπάλας και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν με τις μακρινές μεταβιβάσεις από την πίσω ζώνη του Γιαννούλη έναν τρόπο να βγαίνουν γρήγορε στην επίθεση.

Τρεις φορές απείλησαν άμεσα στο 4’ από έξοχη προσπάθεια του Λόκα ο Βαθρακοκοίλης πλάσαρε ψηλά από εξαιρετική θέση, στο 14’ ο Παντελαίος σούταρε δυνατά άουτ και στο 38΄ο Βαθρακοκοίλης με εκτέλεση φάουλ αστόχησε ελάχιστα.

501

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Πανναξιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη και αφού προειδοποίησε στο 60’ με τον Γιαννακόπουλο που κόπηκε από τον Βασιλάρη, στο 62’ άνοιξε το σκορ με θεαματικό και ίσως τυχερό τρόπο. Ο Δερμετζής από τη γραμμή του άουτ έκανε σέντρα σουτ η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε στο Γ των δικτύων για το 1-0.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι άνοιξε και είδαμε πολλές φάσεις.

Στο 65’ η ΑΕ Πάρου διαμαρτυρήθηκε για χέρι-πέναλτι του Πίντο σε κοντινό πλασέ του Βαθρακοκοίλη και στο 69’ ο Ναξιώτης επιθετικός των φιλοξενούμενων πλάσαρε άουτ σε κενό τέρμα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Αντίστοιχη ευκαιρία έχασε στο 73’ ο Ευριπιώτης σε αντεπίθεση του Πανναξιακού.

Στο 79’ ο Χάρης Δεμερτζής πέτυχε το 2-0 με ένα σουτ αριστούργημα και το ματς έληξε με την ΑΕ Πάρου να μην σκοράρει σε ακόμη 3-4 φάσεις, με τον Βαρθακοκοίλη στο 74’, τον Εσάι στο 76’ και τον Μανδραβέλια στο 83’.

Διαιτήτευσαν οι Σαββατιανός, Χατζόπουλος και Φαν Άκεν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Ποθητός, Καράι, Γιαννούλης, Καφετζής, Γιαννακόπουλος(88’Θεωνάς), Βαθρακοκοίλης, Δερμετζής(85’ Καρβούνης), Πίντο, Φράγκου, Τσουρής(45’ Ευριπιώτης), Μιχαήλ(56’ Φράγκου Ερ.)

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Βασιλάρης, Δ. Κρητικός, Γιαννούλης, Μουράι, Παπαδόπουλος, Παντελαίος, Βασιλόπουλος, Εσάι, Βαθρακοκοίλης, Λόκα(79’ Μανδραβέλης), Σ. Κρητικός(86’ Στεφανίδης).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos