Οι μεγάλοι νίκησαν τα παιδιά και προκρίθηκαν στο Κύπελλο

25 Φεβρουαρίου 2023 23:35

Οι δύο ομάδες της Πάρου, η ΑΕΠ ΚΑΙ Ο ΑΟΠ, έπαιξαν για τη 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, με νικήτρια την ΑΕ Πάρου με 6-0.

Οι σαφώς πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ μπήκαν σοβαρά στο παιχνίδι, έδωσαν το δικό τους ρυθμό και με αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες, σκόραραν από 3 γκολ σε κάθε ημίχρονο φτάνοντας σε μία εύκολη πρόκριση.

Ο νεανικός ΑΟΠ ατύχησε να δεχθεί γκολ στις δύο πρώτες ευκαιρίες και αυτό λειτούργησε αρνητικά στη ψυχολογία τους με αποτέλεσμα να αρκεστούν σε παθητικό ρόλο και μόνο προς το τέλος του παιχνιδιού επεδίωξαν να σκοράρουν.

aep101

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 5’ σε κάθετη πάσα του Γιαννούλη ο Βαθρακοκοίλης τσίμπησε τη μπάλα για το 1-0

Στο 7΄ ωραίο τρίγωνο των συμπαικτών του, έβγαλε τον Μουράι μόνο του πλάγια στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έγινε το 2-0

Στο 25’ ο Βασιλόπουλος βρέθηκε με τη μπάλα στη γωνία της μεγάλης περιοχής, ελίχθηκε όμορφα αποφεύγοντας 2 αντιπάλους και με δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 3-0

Στο 46’ ο Μουράι βρήκε με κάθετη πάσα τον Βαθρακοκοίλη που δεν δυσκολεύτηκε για το 4-0

Στο 58’ ο Βαθρακοκοίλης ανέλαβε χρέη δημιουργού και από δεξιά σημάδεψε τον νεοεισελθόντα Στ. Κρητικό που έκανε το 5-0

Στο 73’ ο Αλιπράντης από κοντά και πλάγια έπιασε γεμάτο το σουτ η μπάλα βρήκε λίγο στον Ρούσσο και σφηνώθηκε στη γωνία για το τελικό 6-0.

Ευκαιρίες οι νικητές είχαν στο 38’ όταν μία ομαδική ενέργεια που κέρδισε τα χειροκροτήματα των θεατών, ο Γκ.Λόκα σέντραρε και ο Βασιλόπουλος έψαξε το γκολ με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά, κοντά στο δοκάρι και

στο 63’ ο Βαθρακοκοίλης μόνος του σε κενή εστία κατάφερε να αστοχήσει και να χάσει την ευκαιρία της χρονιάς!

Ο ΑΟ Πάρου είχε στο 20’ ένα σουτ του Μουρλά λίγο άουτ, στο 55’ στην αντεπίθεση ο Δαφερέρας βρήκε τον Βοσινάκη που σούταρε ψηλά άουτ, στο 65’ πέτυχε γκολ, αλλά ο Αλιφιέρης ήταν οφσάιτ, στο 66’ σε νέα σέντρα του Δαφερέρα, ο Αλιφιέρης δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίκτυα και στο 78’ σε σόλο του Αρκουλή που σούταρε για να σώσει στη γωνία του ο Βασιλάρης, σε μία ακόμη φάση που χειροκροτήθηκε από τους θεατές.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Κουζούμης και Βακόνδιος, λόγω ξαφνικού προβλήματος του κ.Ρούσσου.

aep102

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Νικολάου, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Αποστολόπουλος(67’ Ρούσσος), Κουρμούκης(67’ Αρκουλής), Τριανταφυλλίδης(63’ Λάμπρου), Δαφερέρας, Πούλιος, Βοσινάκης(63’ Μπέτσα), Μουρλάς(46’ Ζέλα), Αλιφιέρης.
ΑΕ ΠΑΡΟΥ
Βασιλάρης, Μανδραβέλης(46’ Τσόκα), Γκ. Λόκα, Γιαννούλης(46’ Μπερνικόλας), Μουράι, Καμπάσης(58’ Κρ. Λόκα), Καργιώτης, Στρ. Κρητικός(58’ Αλιπράντης), Βασιλόπουλος, Εσάι(46’ Στ.Κρητικός), Βαθρακοκοίλης.

 aep103

aep104

aep105

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos