Ποδόσφαιρο: Τι ισχύει με τα 5 Ευρωπαικά εισιτήρια.

15 Μαρτίου 2023 22:23

 Με το πρωτάθλημα να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία καλό θα ήταν να θυμηθούμε τι θα ισχύσει από φέτος γύρω από τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Ο Πρωταθλητής του Ελληνικού πρωταθλήματος θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και θα έχει δεύτερη ευκαιρία στα Play Off του Europa League και μια τρίτη ευκαιρία στους ομίλους του Confernece League.

3ος προκριματικός Champions League: (8-9 Αυγούστου και η ρεβάνς 15 Αυγούστου).

Play Off Champions League: (22-23 Αυγούστου και η ρεβάνς 29-30 Αυγούστου)

Ο δεύτερος του Ελληνικού πρωταθλήματος θα ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και σε περίπτωση αποτυχίας θα έχει δεύτερη ευκαιρία στo 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αν αποκλειστεί και εκεί θα βρεθεί στα Play Off του Conference League.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος θα ξεκινήσει το ταξίδι, εκτός απροόπτου, από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και σε περίπτωση αποτυχίας θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα Play Off του Conference League.

3ος προκριματικός Europa League: (10 Αυγούστου και η ρεβάνς 17 Αυγούστου).

Play Off Europa League: (24 Αυγούστου και η ρεβάνς 31 Αυγούστου)

Τέλος ο τρίτος και ο τέταρτος, θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League και θα χρειαστούν μια μίνι υπέρβαση για να βρεθούν στους Ομίλους της διοργάνωσης καθώς θα χρειαστεί να περάσουν από τον 2ο3ο γύρο και τα Play Off της διοργάνωσης.

2ος προκριματικός Conference League: (27 Ιουλίου και η ρεβάνς 3 Αυγούστου).

3ος προκριματικός Conference League: (10Ιουλίου και η ρεβάνς 17 Αυγούστου).

Play Off Conference League: (24 Αυγούστου και η ρεβάνς 31 Αυγούστου).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos