Η παρουσία των Παριανών στις Μικτές Κυκλάδων

04 Απριλίου 2023 15:01

Στον απόηχο των διακρίσεων των Μικτών ομάδων Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων, που προκρίθηκαν στους 16 μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης μόνο με νίκες για την Κ14 και της δεύτερης από την Κ16, με 3 νίκες και μία ήττα, ας ασχοληθούμε με την παρουσία των παιδιών από την Πάρο, που εκπροσώπησαν το νησί μας.

Συνολικά 7 παιδιά ήταν στις κλήσεις του Βαγγέλη Γατσέλου, 3 στην Κ14 και 4 στην Κ16.

Στην Κ14 έπαιξαν οι Άγγελος Σαρρής και Ρομέο Γκιόνι του ΑΟ Πάρου, ενώ από τον Νηρέα ο Μιχάλης Ζουμής και στην Κ16 οι Νίκος Τσιγώνιας του Μαρπησσαικού και οι Γιώργος Αλιφιέρης, Αλέξανδρος Κρίσπης , Μαριγκλέν Μπέτσα του ΑΟ Πάρου.

Κ14

Άγγελος Σαρρής.

Με το ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα, πήρε λεπτά συμμετοχής και με σοβαρότητα έδειξε έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία του όποτε χρειαστεί.

Ρομέο Γκιόνι.

Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη οι εμφανίσεις του.

Βασικός, ξεδίπλωσε το ταλέντο του και βοήθησε πολύ,σκόραρε όντας συνεπής τακτικά και χωρίς να παραβλέπει τα ανασταλτικά καθήκοντα του.

Μιχάλης Ζουμής.

Το χρυσό παιδί του Νηρέα ξεχώρισε, παίζοντας κομβικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας.

Ανάλαφρο τρέξιμο, υψηλή τεχνική και κυρίως με διάθεση προσαρμογής στο σύνολο, ο Μιχάλης τα έκανε όλα.

Έδωσε ασίστ, σκόραρε και με τις περίτεχνες εκτελέσεις του στις στατικές φάσεις δημιουργούσε πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Χαρακτηριστικό το γκολ που πέτυχε με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Κ16

Νίκος Τσιγώνιας

Ξεκίνησε αναπληρωματικός ο τερματοφύλακας του Μαρπησσαικού, όμως κέρδισε με το σπαθί του τη θέση του βασικού, γιατί παρουσιάστηκε σοβαρός και συγκεντρωμένος.

Δεν είχε πολύ πίεση, αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να δίνει λύσεις.

Μαριγκλέν Μπέτσα.

Ήταν ο 3ος στόπερ στα σχέδια του προπονητή του και όταν χρειάστηκε μετά την αποβολή του συμπαίκτη του, σαν καλός στρατιώτης προσέφερε καλύπτοντας το κενό.

Αλέξανδρος Κρίσπης

Βρέθηκε πίσω από έναν εξαιρετικό συμπαίκτη του στην ίδια θέση, όμως όταν του δόθηκε η ευκαιρία έδειξε έτοιμος με την γνώριμη αμυντική του σταθερότητα και τις βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι.

Πρόλαβε και έδωσε μία ασίστ στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε.

Γιώργος Αλιφιέρης

Από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ήταν μαχητικός και εκτέλεσε πολλές ποιοτικές στατικές φάσεις.

Μέσα στις φάσεις με καλές τοποθετήσεις, ήταν γενικά ένας από τους άξονες στην ανάπτυξη της ομάδας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos