Ντέρμπι μέχρι το 60’,κόκκινη κάρτα και ΑΕ Πάρου – Ελλάς Σύρου 2-5

12 Απριλίου 2023 00:58

Ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι με πολλά γκολ και ανταγωνιστικό στο μεγαλύτερο μέρος του, παρακολούθησαν οι 200 θεατές στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς.

Η πρωταθλήτρια Ελλάς Σύρου, που χρειάζεται ρυθμό μέχρι τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και προηγήθηκε 0-2, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν, ωστόσο η 2η κίτρινη για χέρι του Μανδραβέλη στο κέντρο του γηπέδου σε μία άτυχη στιγμή, ανέτρεψε την αριθμητική ισορροπία και την ψυχολογία του αγώνα. Οπότε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η επικράτηση των Συριανών πήρε διαστάσεις στο σκορ.

aeparou ellas syrou 02

Α ΜΕΡΟΣ

Νωρίς στο 9’ ο Λαλάς βρήκε τον Περιάλη που από κοντά έκανε το 0-1.

Αμέσως μετά στο 12’ ο Ογνιάνοφ με εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του 0-2.

Στο ξεκίνημα της η Ελλάς με κάτω τη μπάλα και γρήγορη ανάπτυξη, έδειξε εικόνα οργανωμένης ομάδας, αφήνοντας ελπίδες για κάτι καλό στη συνέχεια.

Η ΑΕ Πάρου αντέδρασε και έχασε μία καλή διπλή ευκαιρία στο 23’ με Εσάι και Αριανούτσο, μπόρεσε όμως να μειώσει στο 40’, όταν ο Βασιλόπουλος με δυνατό σουτ τιμώρησε την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Έτσι το ημίχρονο τελείωσε 1-2.

Β ΜΕΡΟΣ

Δυνατό ξεκίνημα για την ΑΕΠ πρώτα με ωραία κεφαλιά του Αριανούτσου από σέντρα του Μανδραβέλη, που έφυγε άουτ στο 54’ και στο 57’ο Στρ. Κρητικός πλαγιοκόπησε με όμορφη κίνηση και τροφοδότησε τον Βασιλόπουλο, που από το ύψος της περιοχής με έναν κεραυνό ισοφάρισε 2-2.

Στο 60’ όμως ήλθε η κόκκινη και μετά άλλαξε τελείως η εικόνα του αγώνα.

Στο 66’μετά από εξαιρετική συνδυαστική προσπάθεια ο Ογκνιάνοφ βρήκε τον Περιάλη στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 2-3.

Το ματς είχε ήδη κριθεί και στο 71’ ο Σκούπρα εκμεταλλεύτηκα ασθενή απόκρουση του Ρούσσου σε σουτ του Μπακατσέλου και έκανε το 2-4.

Τέλος στο 78’ ο Περιάλης έκανε το χατ τρικ αφού πήρε τη μονομαχία από τον Γιαννούλη, για να έχουμε έντονες διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ στον πάγκο των Παριανών, που θεωρούσαν πως και στη φάση της αποβολής ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητα του.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Κουζούμης και Ρούσσος Ι.Ι.

aeparou ellas syrou 03

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Ρούσσος, Μανδραβέλης, Γκ. Λόκα, Γαβαλάς(73’ Αλιπράντης), Γιαννούλης, Μουράι, Εσάι, Βασιλόπουλος, Βαθρακοκοίλης(42’ λ.τρ. Κρ. Λόκα), Αριανούτσος(81’ Στ. Κρητικός), Στρ. Κρητικός(81’ Τσόκα).

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

Μώτος(46’ Παπαδόπουλος), Λαλάς, Παράβαλος(77’ Πρίντεζης), Κολλιάκος, Οικονομόπουλος, Μανουδάκης(60’ Έντσεφ), Ογκνιάνοφ(67’ λ.τρ. Νομικός), Σκούπρα, Παυλόπουλος, Περιάλης, Μάιπας(46’ Μπακατσέλος).

aeparou ellas syrou 04

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos