Πανναξιακός – ΑΕ Πάρου 1-2 – Φινάλε με χαμόγελα!

23 Απριλίου 2023 13:40

Με εκτός έδρας νίκη στη Νάξο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα η ΑΕ Πάρου.

Μπορεί να μην υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στο συγκρότημα του Αλ. Αλεξανδρή, που χρειάζονταν αυτή την ‘’ένεση’’ αυτοπεποίθησης εν όψει του πολύ δύσκολου αγώνα κυπέλλου την Τρίτη με την ΑΕ Μυκόνου.

Η νίκη συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση, καθώς η Παριανή ομάδα έλεγξε το ματς, ήταν πιο επικίνδυνη επιθετικά και δέχθηκε πίεση μόνο στο τελευταίο κομμάτι του ματς, μετά τη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους.

Το 0-1 έγινε με κεφαλιά του Μουράι μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 33’.

Στο 65’ ο Αριανούτσος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, για να μειώσει στο 69’ ο Δεμερτζής με εκτέλεση φάουλ.

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Βασιλάρης, Τσόκα(46’ Παντελαίος), Δ. Κρητικός, Μουράι, Γαβαλάς, Αλιπράντης, Εσάι, Βασιλόπουλος, Αριανούτσος, Βαθρακοκοίλης(46’ Στεφανίδης), Στρ. Κρητικός(46’ Στ. Κρητικός).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Βακαλόπουλος(46’ Ποθητός), Γιαννούλης, Γιαννής, Γιαννακόπουλος, Δεμερτζής, Πίντο, Καρβούνης(46’ Λύκα), Φράγκου Ν.(64’ Σπυριδάκης-81’ Τουμπακάρης Α.), Φράγκου Ε., Κριμιτζής(64’ Μαργαρίτης).

panaxiakos aep 02

panaxiakos aep 03

panaxiakos aep 04

panaxiakos aep 05

panaxiakos aep 06

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos