Δραματικός αποκλεισμός του ΑΟ Πάρου στα πέναλτι

01 Μαϊος 2023 00:17

Στο ουδέτερο στάδιο της Νάξου, ο ΑΟ Πάρου αντιμετώπισε τον Πανθηραικό σε αγώνα νοκ άουτ για την πρόκριση στην τελική τριάδα της Β κατηγορίας, μαζί με ΠΑΣ Τήνου και Αίαντα Σύρου.

Η κανονική διάρκεια και η παράταση του αγώνα έληξε 1-1 με αποτέλεσμα η νίκη να κριθεί στα πέναλτι, όπου ο Πανθηραικός κέρδισε με 3-1. Ο ΑΟ Πάρου ευστόχησε με τον Αρκουλή σε 1 από τα 4 πέναλτι που εκτέλεσε. Ο τερματοφύλακας Καλαμάτας απέκρουσε τα σουτ των Τριανταφυλλίδη και Δαφερέρα, ενώ ο Νικολάου αστόχησε.

Το παιχνίδι μεταξύ δύο νεανικών αντιπάλων, ήταν δυνατό σε κακό αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών.

Ο Πανθηραικός είχε πιο πολλή ώρα την μπάλα, αλλά ο ΑΟ Πάρου είχε περισσότερες και πιο καθαρές ευκαιρίες.

Ο ΑΟ Πάρου προηγήθηκε στο 77’, όταν ο Δαφερέρας ξέφυγε στην αντεπίθεση και πάσαρε στον Αλιφιέρη για το 1-0.

Όμως στο 84’ ο Κράσι με κεφαλιά ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Χατζόπουλος, Φάν Άκεν και Μαλολάρι.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Νικολάου, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Βοσινάκης, Αποστολόπουλος, Παπαθεοδώρου, Δαφερέρας, Πούλιος(53’ λ. τρ. Τριανταφυλλίδης), Μπίμπα(71’ Αρκουλής), Μουρλάς, Αλιφιέρης.

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ

Καλαμάτας, Καρράς(117’ Τσάνο), Λέσι(80’ Ζαμπέλης), Σέχου, Ε. Κράσι, Διονυσόπουλος, Κρεμμύδας, Φέγγης, Λ. Κράσι(80’ Βενιέρης), Δαμίγος(69’ Παπαβασιλείου), Γαλανός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos