300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η ΑΕΚ που πέρασε 2-1 από το Βικελίδης – Ο Ολυμπιακός έσβησε με 1-0 τις ελπίδες του Παναθηναϊκού

08 Μαϊος 2023 23:11
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η ΑΕΚ που πέρασε 2-1 από το Βικελίδης – Ο Ολυμπιακός έσβησε με 1-0 τις ελπίδες του Παναθηναϊκού

test2

test2

Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ με ολική ανατροπή κέρδισε τον Άρη με 2:1 και εκμεταλλευόμενη την ήττα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη χρειάζεται ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Βόλο στην “OPAP Arena” για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας

Δυνατά στο παιχνίδι μπήκε η “Ένωαη”, η οποία μόλις στο δεύτερο λεπτό απείλησε με τον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος έπιασε ένα δυνατό συρτό σουτ με τον Κουέστα να καθαρίζει με την δεύτερη προσπάθεια. Στο 8′ η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα άγγιξε το γκολ με τον Πινέδα, ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Άρης κατάφερε στην πρώτη φορά που πάτησε στην περιοχή του Αθανασιάδη να κερδίσει πέναλτι, αφού ο Πινέδα ανέτρεψε τον Ματέο Γκαρσία. Ο Γκρέι ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάνθεψε για το 1:0. Στο 21′ η ΑΕΚ έχασε διπλή ευκαιρία με τους Τσούμπερ και Πινέδα, τα σουτ των οποίων πέρασαν λίγο άουτ. Ό,τι άξιζε η ΑΕΚ βάσει της εικόνας του αγώνα το πήρε στο 23′. Ο Φαν Βέερτ απέφυγε τον Πίρσμαν και με ωραίο πλασέ έκανε το 1:1. Ο Άρης, πήρε μέτρα στο γήπεδο. Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν ξανά. Έπειτα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, ο Γκρέι έκανε το γύρισμα στον Νταρίντα μέσα στην περιοχή. Ο Γερμανός έκανε το σουτ, αλλά ο Βίντα του έβαλε την κόντρα και ο Αθανασιάδης τον σταμάτησε. Μέσα σε ένα δίλεπτο απείλησε ο Τσούμπερ δύο φορές για την ΑΕΚ, τα σουτ του οποίου σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό Κουέστα. Στο 43′ ο Ελβετός κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην ”Ενωση” αφού με δυνατό σουτ κέρδισε τον Ισπανό τερματοφύλακα του Άρη για το 2:1.

Στο 54΄χάθηκε η πιο καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Άρη, η μπάλα στρώθηκε στον Χατζισαφί. Το σουτ ήταν αρκετά δυνατό με τον Κουέστα να ελέγχει την πορεία της μπάλας και να μαζεύει σταθερά. Ο Άρης βρήκε δίχτυα με τον Γκρέι στο 59′, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ, αφού ο Τζαμαϊκανός φορ ήταν εκτεθειμένος. Στο 65΄η ΑΕΚ άγγιξε το 3:1. Ο Τομ Φαν Βέερτ έκανε το σουτ από την γωνία της περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έκτοτε πάγωσε τον ρυθμό του αγώνα, θέλοντας να διαχειριστεί το προβάδισμα της. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το 2:1 μέχρι τέλος, πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη και αγκάλιασαν το πρωτάθλημα!

ΓΚΟΛ: 17′ Γκρέι (πεν.) / 23′ Φαν Βέερτ, 43′ Τσούμπερ
Κίτρινες: 45′ +1′ Χριστοδουλόπουλος, 88′ Νταρίντα, 90′ Καμαρά / 64′ Τσούμπερ, 72′ Μάνταλος, 90’+1′ Ρότα,
Δοκάρι: 65′ Φαν Βέερτ

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Πίρσμαν, Ενκουλού, Ντουκουρέ (59′ Καμάτσο), Νταρίντα, Ροπυ, Χριστοδουλόπουλος (59′ Ιτούρμπε), Γκαρσία, Γκρέι (86′ Καμαρά).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα (68′ Γιόνσον), Ελίασον (59′ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (84′ Ζίνι), Τσούμπερ (68′ Μάνταλος), Φαν Βέερτ (84′ Φερνάντες).

Τον τελείωσε με 1-0 με γκολ του Ρέαμπτσουκ

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η ΑΕΚ που πέρασε 2-1 από το Βικελίδης – Ο Ολυμπιακός έσβησε με 1-0 τις ελπίδες του Παναθηναϊκού
O Παναθηναϊκός έπαιξε… τα ρέστα του στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όμως ηττήθηκε 1:0 από τον Ολυμπιακό που ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και βλέπει τις ελπίδες του για τίτλο να… εξανεμίζονται.

Ο Ολυμπιακός τιμώρησε τη συντηρητικότητα του Παναθηναϊκού και πήρε τη νίκη με 1:0 στο ντέρμπι “αιωνίων” της 9ης αγωνιστικής των play off της Super League. Πλέον οι “πράσινοι” είναι σε δύσκολη θέση, καθώς σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ στο “Κλ. Βικελίδης” βρίσκονται στο -3 από την κορυφή, βλέποντας τον τίτλο να… απομακρύνεται.

Ο αγώνας:

Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά στο “Γ. Καραϊσκάκης“, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, χωρίς να ανησυχούν τα αντίπαλα καρέ. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που δημιούργησε πρώτος υποψία φάσης, με τον Ρέαμπτσιουκ ο οποίος έφτασε από αριστερά στην μεγάλη περιοχή του Μπρινιόλι, έκανε τη σέντρα που πέρασε πάνω από την εστία του Ιταλού κίπερ. Οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές, χωρίς καμία από τις δύο να ρισκάρει και να δημιουργεί πρόβλημα στον αντίπαλο. Στο 11ο λεπτό, μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Παναθηναϊκού, ο Μπερνάρ γύρισε προς τον Παλάσιος με τον Τζολάκη να προλαβαίνει. Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει. Ο Μπακαμπού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σάντσες, έκλεψε τη μπάλα, έδωσε στον Φορτούνη που γύρισε πίσω στον Χουάνγκ, με τον τελευταίο να δοκιμάζει το σουτ που κατέληξε πάνω από την εστία του Μπρινιόλι.

Στο 17ο λεπτό, ακόμη μια καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με τον Μπερνάρ να σουτάρει και τον Έλληνα πορτιέρο να μαζεύει κανονικά. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 22ο λεπτό, ο Χουάνγκ πήρε τη μπάλα, τροφοδότησε τον Μπακαμπού που βγήκε τετ-α-τετ όμως δεν πρόλαβε να κάνει το κοντρόλ και ο Ιταλός μπλόκαρε. Ενώ στη συνέχεια ήρθε μια ακόμη καλή στιγμή για τους “ερυθρόλευκους” με τον Ρέαμπτσιουκ να και να κάνει ένα ωραίο μονοκόμματο σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Κι ενώ ο ρυθμός συνέχιζε να είναι ανεβασμένος, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν περισσότερο, με τον Χουάνγκ ο οποίος έκανε εξαιρετική ενέργεια μέσα στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού και δοκίμασε το σουτ όμως η μπάλα άλλαξε πορεία στο γόνατο του Σάρλια και κατέληξε κόρνερ. Ο Μπιέλ ανέλαβε την εκτέλεσή του, με τον Σωκράτη να πηδά ψηλά και να κάνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά άουτ. Ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός απείλησε και πάλι με τον Κορεάτη, που σούταρε, όμως ο Μπρινιόλι είπε και πάλι όχι.

Στο δεύτερο μέρος, οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν περισσότερο ενεργητικοί, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 49ο λεπτό, με τον Ρέαμπτσιουκ να κάνει το σουτ που όμως κατέληξε άουτ. Στο 50ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, με τον Εμβιλά που τροφοδοτήθηκε από τον Ελ Αραμπί έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού και έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι του Μπρινιόλι. Σιγά-σιγά, οι “πράσινοι” ανέβασαν ρυθμό και προσπάθησαν να απειλήσουν, αρχικά με τον Παλάσιος που έδωσε στον Σπόραρ, με τον Ντόι να ελέγχει τη φάση και τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να πέφτει στο έδαφος ζητώντας πέναλτι. Ο VAR όμως συνέχισε το παιχνίδι, ενώ λίγο αργότεροα, ο Τσέριν προσπάθησε να ανησυχήσει την άμυνα του Ολυμπιακού, όμως ο Έλληνας στόπερ σταμάτησε την προσπάθειά του. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε άμεσα, με τον Φορτούνη να φτάνει προ του Μπρινιόλι και να κάνει το σουτ που ήταν αδύναμο, με τον Ιταλό γκολκίπερ να μπλοκάρει άνετα.

Η πίεση του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς στο 68ο λεπτό, καθώς μετά από εξαιρετική ανάπτυξη, ο Φορτούνης έδωσε τον Εμβιλά, που έκανε το γύρισμα και βρήκε τον Ρέαμπτσιουκ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1:0. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε αλλαγές προκειμένου να περάσει πιο φρέσκους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, περισσότερο ενεργητικούς. Οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν ξανά την αντίπαλη εστία, αυτή τη φορά με τον Βρουσάι, όμως ο Μπρινιόλι απέκρουσε. Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο 81ο λεπτό, με τον Κώτσιρα να επιχειρεί το σουτ από μακριά και τον Τζολάκη να μπλοκάρει άνετα. Στα τελευταία λεπτά, ο ρυθμός ήταν πολύ δυνατός με τον Ολυμπιακό έχει την πρωτοβουλία και το “τριφύλλι” να ψάχνει τρόπο να αντιδράσει. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ραμόν αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα στον Σάρλια, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Λίγο πριν την εκπνοή η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με τον Πούχατς, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το 1:0 διατηρήθηκε έως το τέλος, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει την ήττα χωρίς να βρίσκει τη λύση επιθετικά που έψαχνε και να βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, με την τελευταία αγωνιστική να κρίνει τον Πρωταθλητή.

Γκολ: 68′ Ρέαμπτσιουκ
Κίτρινες: 62′ Ρέαμπτσιουκ, 74′ Σαμασέκου, 90+8 Ελ Αραμπί / 75′ Ιωαννίδης, 90+8 Μάγκνουσον
Κόκκινη: 90+4 Ραμόν
Δοκάρι: 50′ Εμβιλά

Oλυμπιακός (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (75′ Κασάμι), Σαμασέκου, Μπιέλ (63′ Βρουσάι), Φορτούνης (76′ Ραμόν), Μπακαμπού (45΄ Ελ Αραμπί)

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (79′ Πούχατς), Μάγκνουσον, Σάρλια, Σάντσες (73′ Κώτσιρας), Πέρεθ (73′ Κλεινχέισλερ), Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος (67′ Μαντσίνι), Σπόραρ (66′ Ιωαννίδης)

ertnews.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ματίας Αλμέιδα: Τέλος από την ΑΕΚ - Η ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας
  • Τρίτος ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα - Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι αιωνίων
  • Βαγγέλης Παυλίδης: Οι Πορτογάλοι του υποκλίνονται μετά την ασίστ της χρονιάς - «Ο Έλληνας θεός δάμασε τα λιοντάρια»
  • Πάρος – Παροικία Δημοτικό Στάδιο: Τελικός Κυπέλλου Θύελλα Καμαρίου - Ελλάς Σύρου
  • Η Ίντερ στον τελικό του Champions League - 4-3 την Μπαρτσελόνα στην παράταση
  • Στον Παναθηναϊκό και μαθηματικά η δεύτερη θέση του Champions League - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την 3η θεση
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Super League: Ο Ολυμπιακός νίκ...
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στη Νέα... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Αυτά είναι τα κρουαζιερόπλοια που θα καταπλεύσουν φέτος – 70 αφίξεις, 8 μήνες τουρισμός κρουαζιέρας

Πάρος: Αυτά είναι τα κρουαζιερόπλοι...

08 Μαϊος 2025
Τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στη θαλάσσια περιοχή «Κριός» της Παροικίας Πάρου, για την πρόσδεση σκαφών

Τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στη θαλάσ...

09 Μαϊος 2025
Πάρος: Διευκρινίσεις από Βελέντζειο Ίδρυμα/SKY HOPE για το ελικόπτερο αεροδιακομιδών

Πάρος: Διευκρινίσεις από Βελέντζειο...

08 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Σαντορίνη: Τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ - Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου σε ισχύ τα μέτρα

Σαντορίνη: Τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ -...

14 Μαϊος 2025
Καρκίνος του παχέος εντέρου: Αναγνωρίστε δύο προειδοποιητικά σημάδια

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Αναγνω...

14 Μαϊος 2025
Χωρίς τον Πούτιν οι διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία στην Τουρκία

Χωρίς τον Πούτιν οι διαπραγματεύσει...

14 Μαϊος 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2024  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ