ΑΕ Πάρου – ΑΟ Πάρου 2-2, στο 92’ αποδόθηκε δικαιοσύνη!

30 Οκτωβρίου 2023 11:46

Τα προγνωστικά που μιλούσαν για εύκολη επικράτηση των «μεγάλων» επί των «μικρών», διαψεύστηκαν στις 4 γραμμές και σαν αποτέλεσμα, αλλά και από την εικόνα των δύο ομάδων.

Ο ΑΟ Πάρου πίστεψε στον εαυτό του, δεν σταμάτησε να προσπαθεί και ιδίως από τη στιγμή που προηγήθηκε ήταν η ομάδα που είχε καλύτερο πρόσωπο, χάνοντας και σημαντικές ευκαιρίες. Πραγματικά θα αισθανόταν αδικημένος αν δεν έβρισκε στο 92’ την ισοφάριση.

Η ΑΕ Πάρου χλιαρή και ασύνδετη αγωνιστικά, αλλά και με προβλήματα εσωτερικής πειθαρχίας, οι παίκτες έδειχναν να παίζουν χωρίς κίνητρο. Μία απογοητευτική εικόνα με φανερό εκνευρισμό που μάλλον φανερώνει και γενικότερα προβλήματα λειτουργίας της ομάδας, αφού είναι ελάχιστοι οι παράγοντες που ασχολούνται. Επειγόντως χρειάζεται ανασυγκρότηση και μάζεμα για να μην επαναληφθεί η σημερινή εικόνα.

501

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 11’ ο Αλιφιέρης πέρασε κάθετα στην περιοχή στον Δαφερέρα, που ελίχθηκε και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 για τον ΑΟΠ.

Στο 54’ ο Αριανούτσος με φάουλ έξω από την περιοχή και πλάγια, ευστόχησε με απ’ ευθείας χαμηλή εκτέλεση δόπλα από το λανθασμένα στημένο τείχος.

Στο 82’ ο Γκασίσου στη μοναδική ίσως φορά που βρήκε χώρο ξεχύθηκε και πλάσαρε για το 2-1 της ΑΕΠ.

Στο 92’ ο Παπαθεοδώρου βρήκε τη μπάλα από προσωρινή απόκρουση και από δύσκολη γωνία έδειξε το ταλέντο του και νίκησε τον Νικολάου πετυχαίνοντας την ισοφάριση που πανηγυρίστηκε δεόντως.

Ο Αντώνης Νικολάου ήταν ο κορυφαίος του αγώνα κρατώντας την ομάδα του όρθια με αποκορύφωμα τη φανταστική του επέμβαση στο 50’ σε σουτ του Δαφερέρα από κοντά.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Καλόγερας, Βακόνδιος και Σαββατιανός.

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Νικολάου, Στεφ. Κρητικός, Μανδραβέλης, Μουράι, Δ. Κρητικός, Μπαμπαλιού(46’ Αριανούτσος), Παπαδόπουλος, Στρ. Κρητικός, Καργιώτης(61’ Τάσιος), Γκασίσου, Σαμπατίνο (25’ Ζίλτσε – 80΄λ.τρ. Τσόκα).

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Καλαλές, Μαραγκουδάκης(89’ Παντελαίος), Μπέτσα(68’ Σάμιος), Λάβδας, Σαρρής, Βοσινάκης, Δαφερέρας, Πούλιος(89’ Αδάμ), Αλιφιέρης, Μουρλάς, Παπαθεοδώρου.

502

503

504

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos