Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγοράζει ομάδα στην Πορτογαλία!

16 Νοεμβρίου 2023 17:53

Η έγκυρη Πορτογαλική εφημερίδα «Record” αποκαλύπτει τις προχωρημένες επαφές του Β. Μαρινάκη με τη διοίκηση της Ρίο Άβε, για την είσοδο του Έλληνα εφοπλιστή Β. Μαρινάκη στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Μάλιστα την Κυριακή 19/11 η πρόεδρος της Ρίο Άβε θα παρουσιάσει στη γενική συνέλευση την πρόταση, ζητώντας την έγκριση της και προσδοκώντας άμεσες και έμμεσες επενδύσεις για την οικονομική βιωσιμότητα της ομάδας, που είναι σε κρίση οικονομικά, ενώ αγωνιστικά παλεύει για την παραμονή της στην Α κατηγορία, βρισκόμενη στην 16η θέση σε πρωτάθλημα 18 ομάδων, όπου οι τρεις υποβιβάζονται.

Μετά τη Νόττιγχαμ Φόρεστ, το πρότζεκτ της οποίας πηγαίνει περίφημα, το επιτελείο του προέδρου του Ολυμπιακού διέγνωσε επιχειρηματική ευκαιρία την περίπτωση της Πορτογαλικής ομάδας.

Είχαν προηγηθεί φήμες για συζητήσεις με Ιταλικές ομάδες, αλλά φαίνεται πως στην Ιβηρική θα δούμε το νέο τόλμημα συμφερόντων Β. Μαρινάκη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos