Εξελίξεις στην Αθλητική Ένωση Πάρου

24 Νοεμβρίου 2023 13:39

Η ΑΕ Πάρου μπορεί να βιώνει μία δύσκολη περίοδο αγωνιστικής απραξίας, όμως η διοίκηση έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα τον Ιανουάριο με μεταγραφές που μαζί με την επιστροφή δοκιμασμένων παικτών της στην ενδεκάδα, δημιουργεί προσδοκίες για την ανταγωνιστικότητα της στη δεύτερη αποφασιστική φάση του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Ο πρόεδρος Β. Πετρόπουλος έχει ανάψει το πράσινο φως και ήδη ο προπονητής και οι ελάχιστοι παράγοντες που « τρέχουν» την καθημερινότητα της ομάδας, συζητούν για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Μία εκ των οποίων είναι η θέση του τερματοφύλακα.

Στόχος και η ανανέωση των κινήτρων στους παλιούς ποδοσφαιριστές, ώστε το συγκρότημα του Αλ. Αλεξανδρή να μπει στο νέο έτος με στόχους και να καταφέρει να ξαναγεμίσει το γήπεδο.

Εν τω μεταξύ τα ευχάριστα νέα έρχονται για δύο βασικούς πυλώνες  της ενδεκάδας, αφού η αποθεραπεία του Β. Καμπάση εξελίσσεται καλά ενώ και ο Π. Βιτζηλαίος δείχνει στις προπονήσεις πως δεν αργεί η ημέρα που θα επανέλθει και μάλιστα στα γνώριμα στάνταρ απόδοσης του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos