Πρώτος ο ΠΑΟ, σκόνταψε ο ΠΑΟΚ, ωφελημένη η ΑΕΚ, φωνάζει ο Ολυμπιακός μέσα σε γενική τοξικότητα!

08 Ιανουαρίου 2024 13:03

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε μπλαζέ και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον συμπολίτη του Άρη, χάνοντας την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου απογοήτευσαν και μόνο μετά την είσοδο του Κωνσταντέλια φάνηκε απειλητικός.
Ο Παναθηναικός νίκησε μεν 2-1 τον αξιόμαχο Παναιτωλικό, όμως υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη μέτρια εμφάνιση του.
Ανέβηκε μεν στην πρώτη θέση, αλλά στα δύσκολα ματς που τον περιμένουν, με πρώτο στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν δείχνει πρόσωπο που να κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους τους φιλάθλους του.
Η ΑΕΚ πέρασε με διπλό από το Καραισκάκη με 2-1, όμως σε καμία περίπτωση δεν δείχνει το περσινό καλό πρόσωπο της, ενώ οι αντόπαλοι της έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία και υποστηρίζουν πως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις συνεχείς αλλαγές παικτών και προπονητών, βρίσκεται σε μεγάλη κρίση και έχει μπροστά του τα παιχνίδια Κυπέλου με τον Παναθηναικό
Για να μείνει στη διεκδίκηση ενός τίτλου, καθώς στο πρωτάθλημα έμεινε πίσω.
Η φίλαθλη ποδοσφαιρική κοινή γνώμη πάντως είναι απογοητευμένη, τόσο από το χαμηλής ποιότητας θέαμα, όσο κυρίως από την διαμορφωμένη πολεμική κατάσταση στο χώρο και από το τοξικό κλίμα που επικρατεί.
Αρκεί να διαβάσει κανείς τις δηλώσεις του κ. Κούγια, εσχάτως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, για να αντιληφθεί πως η κατάσταση οδεύει στο απροχώρητο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos