300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2: Ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με «ήρωα» τον Τσιντώτα

24 Ιανουαρίου 2024 23:46
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2: Ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με «ήρωα» τον Τσιντώτα

test2

test2

Την πρώτη του ήττα με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του γνώρισε ο Παναθηναϊκός. Ο Ατρόμητος επικράτησε εντός έδρας των “πράσινων” με ανατροπή μέσα στη Λεωφόρο (1-2) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τσιντώτας έβγαλε εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στο 90′.

Μετά τη Super League, ο Ατρόμητος επικράτησε και στο Κύπελλο Ελλάδας του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά μέσα στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ προηγήθηκε με τον Αϊτόρ, αλλά δέχθηκε την ανατροπή του σκορ (2-1) και ηττήθηκε στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στα τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Άστοχοι οι “πράσινοι”, έχασαν πολλές ευκαιρίες για την ισοπαλία, ενώ ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει σε εκτέλεση πέναλτι στο 90′, με τον Τσιντώτα να τον νικάει!

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα καλό ξεκίνημα, με κατοχή της μπάλας και πλησιάζοντας τα καρέ του Ατρομήτου. Στο 8′ ο Μπακασέτας είχε δοκάρι, αλλά τρία λεπτά μετά η ομάδα του Φατίχ Τερίμε έφτασε στο 1-0. Ο Τζούριτσιτς έκανε το γύρισμα μέσα από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Αϊτόρ πλάσαρε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, με τον Παναθηναίκό να έχει νέα καλή στιγμή στο 19′. Από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Ούγκο, ο Αϊτόρ έπιασε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου, αλλά η προβολή του Ασεβέδο έστειλε την μπάλα να περάσει κόρνερ.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να ανεβάσει “στροφές” και στο 25′ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ντραγκίφσκι “έβγαλε” το συρτό σουτ του Έρλινγκμαρκ, ο Αντζιέλσκι “πήρε” το ριμπάουντ και με σκαφτό πλασέ σκόραρε. Ο επόπτης έβγαλε οφσάιντ τον σκόρερ, αλλά το VAR πέρασε από έλεγχο τη φάση και έδωσε έγκριση στο γκολ, ακυρώνοντας την απόφαση του επόπτη.

Αυτή ήταν η πρώτη “σοβαρή” επίσκεψη του Ατρομήτου στα καρέ του Παναθηναϊκού. Στο 32′ οι Περιστεριώτες “’άγγιξαν’ την ανατροπή του σκορ. Το λανθασμένο διώξιμο του Ούγκο “βγήκε” πάσα στον Γιουμπιτάνα, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να πιάνει το δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή των “πρασίνων” και τον Ντραγκόφσκι να διώχνει με δυσκολία. Στο επόμενο λεπτό, ο Μαντσίνι δεν μπόρεσε να κάνει καλή επαφή με την μπάλα και να σκοράρει με κοντινή προβολή, μετά την μπαλιά του Αϊτόρ. Το ματς είχε πάρει… φωτιά!

Λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος έφτασε στην ανατροπή του σκορ. Οι Περιστεριώτες έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Ρομπάιγ. Την κατάλληλη στιγμή έδωσε κάθετα στον Γιουμπιτάνα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Ντραγκόφσκι για το 1-2.

Ο Παναθηναϊκός είχε και στο δεύτερο ημίχρονο την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Ατρόμητος έδειξε πολύ καλή αντίδραση και προσπάθησε να τον “πληγώσει” και πάλι με αντεπιθέσεις. Για να τονώσει την ομάδα του, ο Τερίμ έβαλε στο ματς Βαγιαννίδη και Μπερνάρ στο 60′. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αϊτόρ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός έχασαν στη συνέχεια μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο 67′ ο Βαλένσια βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ δυο λεπτά μετά ο Τζούριτσιτς έπιασε κακή κεφαλιά, από κοντά, με τον Τσιντώτα να μπλοκάρει εύκολα. Ο Τερίμ “έριξε” στο ματς και τον Ιωαννίδη, βγάζοντας τον Μπακασέτα. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, έχοντας νέα κακή κεφαλιά -με τον Μπερνάρ- προς την εστία του Τσιντώτα (72′) και τον Έλληνα πορτιέρε να νικάει τον Βραζιλιάνο σε τετ-α-τετ (75′).

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει για το γκολ και να δημιουργεί φάσεις και στο 90′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, για να πάρει την ισοπαλία. Ο Ιωαννίδης βρέθηκε στο έδαφος από αψιμαχία με τον Ασεβέδο και το VAR κάλεσε τον διαιτητή, να τσεκάρει τη φάση, που έγινε στα όρια της μεγάλης περιοχής. Ο Διαμαντόπουλος έδωσε πέναλτι, ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η μπάλα βρήκε δυο φορές στο δοκάρι, σε ισάριθμες επεμβάσεις του Τσιντώτα, με τον Έλληνα πορτιέρε να “κλειδώνει” έτσι τη νίκη της ομάδας του.

newsit.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Τουρνουά Ποδοσφαίρου για Παιδιά 6-11 Ετών από τον Δήμο Πάρου
  • Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν - Ίντερ 5-0: Την διέλυσε και το σήκωσε στο Μόναχο
  • Πάρος: Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου
  • Conference League: Η Τσέλσι πήρε την κούπα διαλύοντας 4-1 την Μπέτις
  • Ολυμπιακός: Σχέδια για «διώροφο» Γ. Καραϊσκάκης με 50.000+ θέσεις, στα πρότυπα του Σαν Μαμές – Έτοιμες οι μελέτες
  • Η Τότεναμ πήρε το Europa League - 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ- Τα προβλήματα και τ...
Προπονητικό καμπ για τερματοφύ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25
sigi ixthios

chora banner 300x250

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Κύθνος: Αναζητούν ποιος δολοφόνησε με φόλες τα σκυλάκια τους αλλά και πολλές γάτες (βίντεο)

Κύθνος: Αναζητούν ποιος δολοφόνησε...

02 Ιουνίου 2025
Πάρος: Με βιολιά ο γάμος της κόρης του Γιάννη Ραγκούση - Στο πλευρό του η Μαρίνα Κοντοτόλη (εικόνες)

Πάρος: Με βιολιά ο γάμος της κόρης...

05 Ιουνίου 2025
Πάρος – Απεργία: Με σύνθημα «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν» κατέβασαν «ρολά» οι επαγγελματίες – Η δέσμευση του Δημάρχου (Βίντεο + Φωτό)

Πάρος – Απεργία: Με σύνθημα «Κλείνο...

05 Ιουνίου 2025

Τελευταία Νέα

Intracom: Μετά τη Βούλα και τα Κουφονήσια, ο Σωκράτης Κόκκαλης πάει... Μύκονο

Intracom: Μετά τη Βούλα και τα Κουφ...

07 Ιουνίου 2025
Κατερίνα Μονογυιού: Στο πλευρό των επιχειρηματιών της Πάρου – Αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Οικονομικών για τα πρόστιμα της Κτηματικής Υπηρεσίας

Κατερίνα Μονογυιού: Στο πλευρό των...

07 Ιουνίου 2025
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος -Ταρακουνήθηκε η Βόρεια Ελλάδα

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος -Τ...

07 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ