Περήφανα Παριανά νιάτα στους ημιτελικούς του Κυπέλλου – Θρίαμβος 6-0 το Φιλώτι και πρόκριση

05 Φεβρουαρίου 2024 13:46

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική επιτυχία του Παριανού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια ήλθε από τους «Μπέμπηδες» του ΑΟ Πάρου, που κέρδισαν το ιστορικό Φιλώτι με 6-0 και πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες του Στάθη Τριανταφυλλίδη ακολουθώντας την τακτική του προπονητή τους, έδωσαν τον πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, ανακτούσαν αμέσως την κατοχή πιέζοντας τη μπάλα ψηλά με 2 και 3 παίκτες κάθε φορά και το Φιλώτι, που είχε επιστρατεύσει και παλιούς ποδοσφαιριστές ποντάροντας στην εμπειρία τους, κατάλαβε πως δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τους δαίμονες αντιπάλους του. Φανερά απροπόνητοι οι περισσότεροι παίκτες είχαν μεγάλη δυσκολία στο γήπεδο δεν μπόρεσαν να αντισταθούν.

Συνεχείς συνεργασίες από τη δεξιά κυρίως πλευρά έφερναν πανικό στην άμυνα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και πέτυχαν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Βεβαίως θα πρέπει να τονίσουμε πως μερίδιο της επιτυχίας ανήκει και στον κ. Τριανταφυλλάκο, τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας που έχει δουλέψει πολύ με τα παιδιά και επίσης να συγχαρούμε τους παίκτες του Φιλωτίου που σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποίησαν σκληρό, πέραν των ορίων παιχνίδι και σεβάστηκαν τους νεαρούς αντιπάλους τους.

aoparou 700

aoparou 701

Στο 28’ ο Πούλιος βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Μαραγκουδάκη που με καλό κοντρόλ τελείωσε τη φάση με δυνατό, συρτό σουτ για το 1-0.

Ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε στο 34’με πέναλτι που κέρδισε ο Αλιφιέρης και εκτέλεσε ο Δαφερέρας 2-0.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα στη μορφή του αγώνα και ο ΑΟ Πάρου κυριαρχούσε.

Στο 62’ το όμορφο τρίτο γκολ αφαίρεσε και την τελευταία ελπίδα από τους φιλοξενούμενους, που στη συνέχεια  δέχθηκαν 3 γκολ σε 7 λεπτά.

Το 3-0 έκανε ο Δαφερέρας που υποδέχθηκε μία σέντρα του Μαραγκουδάκη και βρήκε δίκτυα με δυνατό σουτ. Είχε προηγηθεί μία εκπληκτική συνεργασία του Μαραγκουδάκη με τον Παπαθεοδώρου.

Στο 71’ ο Πούλιος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από κόρνερ του Δαφερέρα έκανε το 4-0, στο 75’ ο Δαφερέρας πίεσε, έκλεψε και σκόραρε για 5-0 και στο 78’ σε κόρνερ του Δαφερέρα ο Σταυρόπουλος με νέα κεφαλιά έκλεισε το σκορ 6-0.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Κουζούμης, Φαν Άακεν και Δεγαίτας.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ
Καλαλές (80’ Πετρόπουλος), Μαραγκουδάκης, Σταυρόπουλος( 80’ Κρίσπης), Βοσινάκης, Αποστολόπουλος(65’ Σαρρής), Πούλιος, Μουρλάς, Μπίμπα, Δαφερέρας(80’ Κοντός), Παπαθεοδώρου(72’ Διακάτος), Αλιφιέρης.
ΦΙΛΩΤΙ
Ψαρράς, Μουστάκης, Βλασσερός, Μπίτζι, Πενίκου, Κοττάκης, Λυμπερτάς, Καρελέμογλου, Μ. Κρητικός, Καράι, Σαρλάνης.
Έπαιξαν και οι Κιόσκου, Ν.Κρητικός, Κιόσκου, Β. Ψαρράς, Χωματάς και Λιαρμακόπουλος.
ΥΓ Η τετράδα των ημιτελικών θα είναι πιθανότατα ΑΟ Πάρου, Ελλάς Σύρου, Θύελλα Καμαρίου και Παμμηλιακός.

aoparou 703

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos