Παναθηναϊκός: Η κόρη του Τερίμ πανηγύριζε έξαλλα στη Λεωφόρο μετά την πρόκριση - Δείτε βίντεο

22 Φεβρουαρίου 2024 14:05

«Aslan Babam» έγραψε η κόρη του Φατίχ Τερίμ, που σε ελεύθερη μετάγραση σημαίνει «Ο μπαμπάς μου, το λιοντάρι!»

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη Λεωφόρο έσπασαν καρδιές χθες βράδυ και στις εξέδρες ήταν και η κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μερβέτ η οποία από την πρώτη ημέρα που έφτασε στην Ελλάδα ο Τούρκος προπονητής είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα.

Η Μερβέτ Τερίμ ζει τους αγώνες, όπως και ο μπαμπάς της. Στο απόλυτο. Έτσι δεν γινόταν να μην πανηγυρίσει έξαλλα αυτή τη μεγάλη πρόκριση τόσο στο γήπεδο, όσο και στα social media. Έκανε αρκετές αναρτήσεις για να αποθεώσει την πολύπειρο προπονητή. «Aslan Babam» έγραψε η κόρη του Φατίχ Τερίμ, που σε ελεύθερη μετάγραση σημαίνει «Ο μπαμπάς μου, το λιοντάρι!».

Παράλληλα, ανέβασε τον ήρωα του ΠΑΟ χθες, τον τερματοφύλακα Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, αλλά και μια πανηγυρική εικόνα από τα «πράσινα» αποδυτήρια.
Το κορυφαίο στιγμιότυπο όμως ήταν όταν ο φακός του συνδρομητικού την εντόπισε να χορεύει στις εξέδρες, κρατώντας το κασκόλ του Παναθηναϊκού στο χέρι της μετά το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι.
H κόρη του Φατίχ Τερίμ, χόρευε με το πράσινο κασκόλ στις εξέδρες

Η ίδια αφού πρώτα ανήρτησε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, από όταν ήταν μικρό κοριτσάκι, δημοσίευσε το video με τους πανηγυρισμούς της, γράφοντας: «40 χρόνια μετά».

https://www.youtube.com/watch?v=LDyu58J_DlY&t=20s

protothema.gr/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos