ΑΕ Πάρου – Πανναξιακός 1-1. Κανείς δεν ωφελήθηκε

11 Μαρτίου 2024 13:21

Έχασαν έδαφος στη βαθμολογία αφού μοιράστηκαν τους βαθμούς οι δύο αντίπαλοι, δίνοντας την ευκαιρία στη Θύελλα Καμαρίου που έκανε το απόλυτο στις 3 πρώτες αγωνιστικές, να ξεφύγει και να φαντάζει σαν ξεκάθαρο φαβορί.

Πιο πικρή γεύση έμεινε στους γηπεδούχους, που και συνολικά είχαν καλύτερη εικόνα και στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο 86’.

Ο Πανναξιακός έπαιξε για τη νίκη, ακόμη και μετά την αποβολή του Ανεβλαβή στο 78’ και αφού δέχθηκε μεγάλη πίεση στις καθυστερήσεις έκανε δύο φάσεις που θα μπορούσε να σκοράρει.

Παίζοντας με σημαντικές ελλείψεις είχε παθητικό ρόλο στο ματς, ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο, όπου η ΑΕ Πάρου κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 10’ ο Νίκος Μακρίδης με πλασέ από πλάγια και με δύσκολη γωνία, κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις με τους Παριανούς να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού.

aeparou panaxiakos 101

Στις αρχές της επανάληψης οι Ναξιώτες θέλησαν να αντιδράσουν και στο 58’ ο Πολυκρέτης έκανε το 1-1 με σουτ εκτός περιοχής που αιφνιδίασε τον Νικολακόπουλο.

Στη συνέχεια η ΑΕ Πάρου παίρνοντας ενέργεια και από τις αλλαγές, ζήτησε το δεύτερο γκολ για τη νίκη, αλλά ήταν αναποτελεσματική και άτυχη.

Στο 73’ η κεφαλιά του Καμπάση από κοντά έφυγε λίγο άουτ, στο 76’ ο Μακρίδης με πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στο 84’ ο Αριανούτσος κοντραρίστηκε σε τετ α τετ και στο 86’ ο Ποθητός ανέτρεψε τον Ζίλτσε και ο ίδιος έσωσε στην αριστερή του γωνία το πέναλτι του Αριανούτσου.

Στο 87’ κεφαλιά του Μουράι έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι, μεσολάβησαν οι 2 φάσεις του Πανναξιακού πρώτα ο Μανθόπουλος δεν πρόλαβε σε παράλληλη σέντρα του Πίντο και μετά ο Σέμε μέσα από την περιοχή σούταρε άστοχα και στα τελευταία 2 λεπτά των καθυστερήσεων έγιναν ομηρικές μάχες στα καρέ του Πανναξιακού με τον Μακρίδη να κόβεται στη μικρή περιοχή.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Κουζούμης, Ρούσσου και Βακόνδιος.

ΑΕ ΠΑΡΟΥ (Αλεξανδρής)

Νικολακόπουλος, Μανδραβέλης, Παπαδόπουλος, Χατζία (89’ Σεμπατίνο), Καμπάσης, Παντελαίος (70’ Βιτζηλαίος), Μουράι, Φαντιγκά (70’ Στ. Κρητικός), Γιαννούλης (78’ Αριανούτσος), Μακρίδης, Στρ. Κρητικός (78’ Ζίλτσε).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ( Μοστράτος)

aeparou panaxiakos 102

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos