Μηδενισμός και βαρύ πρόστιμο στον ΑΟ Πάρου

17 Μαρτίου 2024 14:30

Τα τμήματα Κ12 και Κ14 του ΑΟ Πάρου δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Κύθνο, έχοντας κάνει γνωστές από καιρό τις ανυπέρβλητες δυσκολίες, αλλά και τις αρνήσεις γονέων για το τριήμερο ταξίδι που απαιτείται.

Η ΕΠΣΚ πλήρως ενήμερη για το θέμα, «ένιψε τας χείρας της» ακολουθώντας το γράμμα του νόμου και τιμώρησε με μηδενισμό και πρόστιμα 1.700 ευρώ(!!!) το Παριανό σωματείο.

Μάλιστα αναφέρει πως δεν επιβάλλει την ποινή των μείον βαθμών για την επόμενη περίοδο, όπως επίσης προβλέπει η προκήρυξη και εδώ το γράμμα του νόμου πηγαίνει περίπατο.

Στην ίδια απόφαση δύο διαφορετικές ερμηνείες του νόμου, γιατί φαίνεται πως το πρώτο κριτήριο μας είναι να τα έχουμε καλά με όλους και το αν χάσουν τα παιδιά τα μαθήματα τους η αν διακινδυνεύσουν ταξίδια με πολλά μποφόρ 11χρονα παιδιά, είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Και για το δικαίωμα τω παιδιών μας στη χαρά του παιχνιδιού, λίγοι νοιάζονται στον απολύτως χειραγωγημένο χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Υπάρχει ένα ερώτημα.

Γιατί η πρόταση να διεξαχθούν τα ματς των τμημάτων του ΑΟ Πάρου και του ΑΠΣ Κύθνου σε ένα κοινό διήμερο ταξίδι στη Σύρο, δεν έγινε δεκτή;

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos