Το ήθελε περισσότερο και το πήρε, ΑΕ Πάρου – Αίας Σύρου 2-1!

30 Μαρτίου 2024 16:06

Ένα μέτριο παιχνίδι, που όμως είχε συναρπαστικό φινάλε, η ΑΕ Πάρου πήρε στο τέλος το τρίποντο και ανέβηκε στην Τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι σε αγώνα με λίγες φάσεις, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, είχαν προηγηθεί νωρίς, αλλά δεν κατάφεραν να εδραιώσουν την πρωτοπορία τους με ένα δεύτερο γκολ και στο τέλος έπαιξαν με τη φωτιά. Η πίεση τους στα 2/3 του γηπέδου ήταν αποτελεσματική και έκοψε τον Αίαντα στα δύο, αφού και ο Ραμπαβίλας ερχόταν πολύ πίσω για να πάρει μπάλα και έτσι η περιοχή των Παριανών ήταν άδεια από Συριανούς παίκτες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 16’ με το πλασέ του Μουλίδη, μετά από εξαιρετική πάσα του Ξαγοράρη, που έβγαλε ο Νικολακόπουλος και από εκεί και πέρα δεν απείλησαν μέχρι το 87’ που ισοφάρισαν. Στις αρχές της επανάληψης φάνηκαν πιο δραστήριοι χωρίς όμως να απειλούν.

aep aias 101

Το σκορ άνοιξε στο 5’. Ο Γκασίσου ανατράπηκε 10 μέτρα έξω από την περιοχή και πλάγια, ο Δ. Κρητικός εκτέλεσε βγάζοντας μία φαρμακερή σέντρα και ο Καμπάσης με δυνατή κεφαλιά τίναξε τα δίκτυα για το 1-0.

Στο 38’ ο Στρ. Κρητικός έκλεψε τη μπάλα, συνεργάστηκε όμορφα με τον Μακρίδη και μόνος του πλάσαρε άουτ.

Στο 75’ ο Μακρίδης πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με θεαματικό ψαλίδι, αλλά δεν τα κατάφερε και στο 87’ ο Αίας ισοφάρισε με την ποιότητα του Ραμπαβίλα, που σε λάθος της άμυνας πάσαρε άμεσα στον Μάιπα που δεν αστόχησε για το 1-1.

Στο 92’ ο Σεμπατίνο, που έκανε αισθητή την παρουσία όταν μπήκε σαν αλλαγή, είδε στο δεύτερο δοκάρι τον ξεχασμένο Τάσιο και εκείνος με προβολή χάρισε τη νίκη στην ομάδα του 2-1.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Ζαράνης, Κουζούμης και Δρόσος.

aep aias 102

aep aias 103

ΑΕ Πάρου (Γαβαλάς)

Νικολακόπουλος, Μανδραβέλης, Δ. Κρητικός, Τάσιος, Καμπάσης, Παντελαίος (70’ Γιαννούλης), Γκασίσου (76’ Σαμπατίνο), Μουράι, Στρ. Κρητικός, Βιτζηλαίος (85’ φαντιγκά), Μακρίδης.

Πάγκος

Στ. Κρητικός, Χαριστός, Δημητρίου, Γεροχρήστος, Παπαδόπουλος, Ζίλτσε.

Αίας Σύρου (Ραμπαβίλας – Φωτεινιάς)

Νικητίδης, Καπέλλας (85’ Ψαρρός), Νομικός, Καραμολέγκος, Κολλιάκος, Μάιπας, Ρηγούτσος (54’ Βιάλντο), Ξαγοράρης (85’ Καλλίγερος), Ραμπαβίλας, Αρώνης (85’ Μιχαλόπουλος), Μουλίδης (60’ Καμπάνης)

aep aias 104

aep aias 105

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos