ΑΕΚ: Αποκαλύφθηκαν τα αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου παρουσία Ηλιόπουλου και Μελισσανίδη (video)

Τα σιδερένια αγάλματα των δύο μύθων της ΑΕΚ κοσμούν τον εξωτερικό χώρο της OPAP Arena έπειτα από τα αποκαλυπτήρια που έγιναν παρουσία των Μάριου Ηλιόπουλου και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στα αποκαλυπτήρια των σιδερένιων αγαλμάτων του Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου έξω από την OPAP Arena και συγκεκριμένα μπροστά από τον χώρο των VIP προχώρησε η ΑΕΚ παρουσία των Μάριου Ηλιόπουλου και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τα δύο σιδερένια αγάλματα των μύθων της ΑΕΚ κοσμούν πλέον τον εξωτερικό χώρο αριστερά και δεξιά από τον καταρράκτη και αποτελούν ακόμα μια ένδειξη του ξεχωριστού τρόπου με τον οποίο η Ένωση τιμάει αυτούς που έγραψαν την ένδοξη ιστορία της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τις τοποθετήσεις των Ηλιόπουλου και Μελισσανίδη, οι οικογένειες των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου αποκάλυψαν τα αγάλματα και πήραν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που παρακολουθούσε την εκδήλωση.

Το «παρών» στην εκδήλωση έξω από την OPAP Arena έδωσαν αρκετές μεγάλες μορφές παλαιμάχων της ΑΕΚ και όχι μόνο, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης Ηλιόπουλος και Μελισσανίδης φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο της Ένωσης, με τον νέο ιδιοκτήτη του κλαμπ να φωνάζει «ζήτω η ΑΕΚ».

agalma3

agalma4

foto1 8

foto2 6

agalma1

agalma2

agalma5

@Photo credits: INTIME

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos