Conference League: Ο Παναθηναϊκός πάει για τη μεγάλη ανατροπή στο κατάμεστο ΟΑΚΑ κόντρα στη Λανς

29 Αυγούστου 2024 11:06

Μια αρκετά δύσκολη αποστολή έχει να βγάλει εις πέρας ο Παναθηναϊκός απόψε (29/8, 21:00, COSMOTESPORT 2HD) αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την Λανς στη ρεβάνς του 2-1 στη Γαλλία για τα play off του Conference League.

Οι πράσινοι θα ψάξουν μία μεγάλη ανατροπή που θα τους οδηγήσει στο League Stage της αναβαθμισμένης τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με μεγάλο «όπλο» τον κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας ξεχωριστή ατμόσφαιρα με πάνω από 60.000 φιλάθλους, το «τριφύλλι» έχει πίστη και διάθεση να προσφέρει μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά που θα τον διατηρήσει εντός Ευρώπης και τους επόμενους μήνες.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, που στάθηκε πολύ στη λέξη «πίστη» και στη συνέντευξη Τύπου, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) την προετοιμασία της ομάδας του, με μοναδικό πρόβλημα τον Άλεξ Γερεμέγεφ που αναμένεται να μείνει εκτός λόγω διαστρέμματος.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα για να ξεκινήσουν έχουν οι Ντραγκόφσκι με τους Βαγιαννίδη (ή Κώτσιρα) και Μλαντένοβιτς στα άκρα της άμυνας και τους Γεντβάι και Ίνγκασον κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Αράο με τον Τσέριν θα παίξουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Μπακασέτα στο «10», τους Τετέ και Τζούριτσιτς στα «φτερά» και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει κι ένα σενάριο να αφήσει ο Αλόνσο το 4-2-3-1 και να πάει σε ένα καθαρό 4-3-3. Σε αυτή την περίπτωση θα ξεκινήσει ο Μαξίμοβιτς στη θέση του Μπακασέτα και θα συνθέσει τριάδα στον άξονα μαζί με τους Αράο και Τσέριν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos