Κλήρωση Europa League: Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη League Phase

30 Αυγούστου 2024 16:30

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους του στη League Phase του Europa League, με την αναμέτρηση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Δικεφάλου του Βορρά.

Τους αντιπάλους του στη League Phase του Europa League έμαθε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρει στο δρόμο του, με τη σειρά που τις έβγαλε η κληρωτίδα, τις Σλάβια Πράγας (εντός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Φερεντσβάρος (εντός), Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός), Βικτόρια Πλζεν (εντός), Γαλατάσαραϊ (εκτός), Στεάουα Βουκουρεστίου (εντός), Ρίγας (εκτός).

Το πιο δύσκολο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ είναι σαφώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία θα αντιμετωπίσει στο «Όλντ Τράφορντ». Οι Κόκκινοι Διάβολοι προήλθαν από το Pot 1, όπως επίσης και η Σλάβια Πράγας.

Από το 2ο Pot που βρισκόταν και ο ΠΑΟΚ προέκυψαν η Φερεντσβάρος και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, από το 3ο η Βικτόρια Πλζεν και η Γαλατάσαραϊ και από το 4ο η Στεάουα Βουκουρεστίου με τη Ρίγας.

Το Σάββατο (31/08) θα γίνει γνωστό το πλήρες πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών, με τη δράση να ξεκινάει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League
Σλάβια Πράγας (εντός)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός)

ADVERTISING

Φερεντσβάρος (εντός)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός)

Βικτόρια Πλζεν (εντός)

Γαλατάσαραϊ (εκτός)

Στεάουα Βουκουρεστίου (εντός)

Ρίγας (εκτός)

gazzetta.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos