Πάρος: Ο νέος ποδοσφαιρικός χάρτης του νησιού - Ξεκίνημα με Κύπελλο

21 Σεπτεμβρίου 2024 15:21

Μετά την παταγώδη αποτυχία στην υπόθεση της ενιαίας ομάδας και την πρόωρη διάλυση της ΑΕ Πάρου, το νησί θα αντιπροσωπευτεί στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων από 3 ομάδες.

Ο Μαρπησσαικός που επανεκίνησε το ανδρικό του τμήμα ποδοσφαίρου, ο Νηρέας και ο ΑΟ Πάρου θα πάρουν μέρος τη φετινή χρονιά στο ανδρικό πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ, κάποιοι επέλεξαν να σταματήσουν το ποδόσφαιρο και οι υπόλοιποι διαμοιράστηκαν κυρίως σε Νηρέα και Μαρπησσαικό.
Ο Νηρέας θα κατέβει με ισχυροποιημένη σε σχέση με πέρυσι ενδεκάδα, που από τον πάγκο θα καθοδηγούν οι κ.κ Κορτιάνος και Τριανταφυλλάκος, με έδρα το Δημοτικό Στάδιο Παροικίας.
Ο ΑΟ Πάρου συνεχίζει με την ίδια νεανική ομάδα, στο τιμόνι της οποίας θα είναι ο έμπειρος κ. Σμυρνής, που επανήλθε στο νησί μετά την προ τριετίας θητεία του στην ΑΕ Πάρου.
Ο Μαρπησσαικός με τον κ. Φραντζή στον πάγκο του και με μείγμα νεαρών και μεγαλύτερων αθλητών, θα χρησιμοποιήσει για έδρα το γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα, τουλάχιστον στην αρχή, καθώς όλοι περιμένουν την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο της Μάρπησσας.

ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ
Το πρώτο σφύριγμα για φέτος θα ακουστεί το Σαββατοκύριακο σε αγώνες Κυπέλλου.
Το Σάββατο στη Σαντορίνη ο ΑΟ Πάρου θα παλέψει για την πρόκριση απέναντι στο γηπεδούχο Πανθηραικό, ενώ την Κυριακή στις 15.30 στα Μάρμαρα θα δούμε το πρώτο από τα πολλά τοπικά ντέρμπι που θα γίνουν εφέτος.
Ο Μαρπησσαικός θα υποδεχθεί το Νηρέα και περιμένουμε να δούμε μετά από καιρό πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos