Ξεκίνησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων, με προβλήματα οι Παριανές ομάδες Κύριο

Οι ομάδες της Πάρου άρχισαν τους αγώνες τους και τα αποτελέσματα τους έδειξαν ότι οι στόχοι θα είναι χαμηλοί και η ανταγωνιστικότητα περιορισμένη.

Μόνο ο ΑΟ Πάρου πήρε έναν πόντο στο Φιλώτι, ενώ Νηρέας και Μαρπησσαικός γνώρισαν βαριές ήττες.

Νηρέας – Πανθηραικός 0 – 4.
Δεχόμενος από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Νηρέας έχασε εντός έδρας από τον Πανθηραικό με 0-4.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται ενισχυμένοι φέτος ενώ ο Νηρέας είναι φανερά ανέτοιμος.

Ρούσσος, Μπάλιος (78’ Παρούσης), Μπαρμπαρής (70’ Μουτζουρούλιας), Μπαρμπαρίγος, Ρόκου, Παπαδόπουλος, Μανδραβέλης, Κανέλλης, Βράπι, Μάρκου (72’ Αρκουλής), Παπαθεοδώρου (72’ Τσενάι).

Athletcs1
Athletics2
athletics3

Θύελλα Καμαρίου – Μαρπησσαικός 7-0
Σίγουρα ήταν άνισος ο αγώνας με τη Θύελλα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.
Η μαχητικότητα των Μαρπησσαίων κράτησε το 0-0 μέχρι το 40’, αλλά στην επανάληψη επήλθε κατάρρευση και το σκορ πήρε διαστάσεις. Οι γηπεδούχοι σκόραραν 5 γκολ σε 14 λεπτά!
Τσιγώνιας, Τσέπα, Παυλάκης (60’ Χάμζο), Τόσκα, Σάμιος, Λούζι (46’ Τσέπα), Κρητικός, Γεροχρήστος, Καρχίβ, Ρούσσος, Βιτζηλαίος.


Φιλώτι – ΑΟ Πάρου 1-1
Στη δύσκολη έδρα του Φιλωτίου, πολλοί περίμεναν να πάρει ο ΑΟΠ το διπλό, ωστόσο έφυγε από τη Νάξο με το βαθμό της ισοπαλίας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 1-0 με γκολ του Βαθρακοκοίλη στο 30’ και στο 70’ ο Μπίμπα ισοφάρισε για τον ΑΟ Πάρου.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ
Πετρόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μπλάκα, Σαρρής (80’ Μπέκια), Μπέτσα, Βοσινάκης, Αλιφιέρης, Ζέλα, Γκέκα(80’ Παντελαίος), Μπίμπα, Κεβάνι.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos