Πάλεψε αλλά έχασε ο ΑΟ Πάρου, άντεξε ένα ημίχρονο ο Νηρέας. Σήμερα στη Νάξο ο Μαρπησσαικός Κύριο

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα Κυκλάδων μα τα ματς ΑΟ Πάρου- Πανθηραικός 0-1 και ΑΟ Πύργου- Νηρέας 5-0. Ο Μαρπησσαικός ταξιδεύει στη Νάξο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό, στο ντεμπούτο του Κώστα Μανωλά.

Στην Παροικία ο ΑΟΠ δέχθηκε νωρίς γκολ με πέναλτι του Κρομύδα στο 10’ και μετά κυριάρχησε, πίεσε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρουν οι Σαντορινιοί το τρίποντο κυρίως λόγω του τερματοφύλακα τους Σιγάλα, που ήταν ο κορυφαίος των 22.

 Κακό νέο για τους Παριανούς οι αποβολές στα τελευταία λεπτά των Μαραγκουδάκη και Κεβάνι.

Athletcs1
Athletics2
athletics3

ΑΟ Πάρου

Αναστασίου, Μαραγκουδάκης, Μπλάκα, Μπέτσα, Βοσινάκης, Τριανταφυλλίδης (75’ Μπέκια), Αλιφιέρης, Ζέλα, Γκέκα (85’ Τσόκα), Μπίμπα, Κεβάνι.

Πάγκος

Παντελαίος, Μελανίτης, Πετρόπουλος, Χάλκο, Καρόσι.

Στη Σαντορίνη ο Νηρέας είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον ΑΟ Πύργου, που θεωρείται εκ των φαβορί του πρωταθλήματος.

Οι Ναουσαίοι έκλεισαν το ημίχρονο χωρίς να δεχθούν  γκολ, όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Πύργος σκόραρε δύο γκολ, στο 48’ με τον Φύτρο και στο 50’ με τον Ταχιράι, που έκριναν το ματς.

Το τελικό 5-0 έκαναν ο Τσιάβος με 2 γκολ στο 64’ και 89’ και ο Πάνα στο 87’.

Νηρέας

Ρούσσος, Ντίτσα, Μπαρμπαρής, Μπαρμπαρίγος, Ρόκου, Κρητικός, Βράπι (85’ Χριστόφορος), Ζίλτσε (82’ Μουτζουρούλιας), Κανέλλης (70’ Βέρντα), Μάρκου (70’ Θαλασσινός), Ν. Τσαχπίνης (85’ Παρούσης).

Πάγκος

Αρκουλής, Γ. Τσαχπίνης.

Το τμήμα Κ14 του Νηρέα ήλθε ισόπαλο 3-3 στο Φιλώτι με 2 γκολ του Κυριακόπουλου και ένα του Δημητρέλια, ενώ το Κ14 του ΑΟ Πάρου έχασε 0-5 στην έδρα του από τον ΠΑΣ Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos