300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ 2-0: Την κοίταξε στα μάτια, αλλά πλήρωσε ακριβά τα λάθη του

08 Νοεμβρίου 2024 00:25
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΟΚ
Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ 2-0: Την κοίταξε στα μάτια, αλλά πλήρωσε ακριβά τα λάθη του

test2

test2

Ο ΠΑΟΚ για περισσότερη από μια ώρα στάθηκε καλά στο χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ», αλλά στο τέλος της βραδιάς έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και τη Γιουνάιτεντ να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στη League Phase του Europa League. Κάτι που αγνοούν οι «ασπρόμαυροι» μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Το μυαλό των Πρωταθλητών Ελλάδας στρέφεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η Ευρώπη θα τον απασχολήσει μετά (και) τη διακοπή…

Ετσι ξεκίνησαν στο «Θέατρο των Ονείρων»
Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο «Θέατρο των Ονείρων» δίχως το πιο λαμπρό αστέρι του, τον Γιάννη Κωνσταντέλια, μια συνθήκη καθόλου βολική για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Το κενό του 21χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού κλήθηκε να καλύψει ο Μαντί Καμαρά, που είχε ένα πιο προωθημένο ρόλο στη μεσαία γραμμή, όπου ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε με τρεις καθαρόαιμους χαφ.

Από εκεί και πέρα ο Κοτάρσκι ήταν κάτω από την εστία και τους Ότο, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα να αποτελούν την τετράδα της αμυντικής γραμμής.

Οι δύο εσωτερικοί μέσοι ήταν οι Σβαμπ – Οζντόεφ, με τον Καμαρά να είναι μπροστά τους, ως επιτελικός μέσος. Στα άκρα το γνωστό δίδυμο των Ζίβκοβιτς και Τάισον, με τον Ταρίκ Τισουνάλι να επιλέγεται για την κορυφή της επίθεσης.

Οι γηπεδούχοι του Ρουντ Φαν Νίστλεροϊ ξεκίνησαν με διάταξη 4-2-3-1 και 8/11 βασικούς και «ενδεκαδάτους». Μπροστά από τον Ονάνα ήταν η τετράδα των αμυντικών αποτελούμενη από τους Νταλότ, Λίντελοφ, Έβανς και Μαζράουι, με τους Ντε Λιχτ και Μαρτίνες να μένουν εκτός. Το δίδυμο Ουγκάρτε - Κασεμίρο ήταν η επιλογή του Ολλανδού τεχνικού στους εσωτερικούς μέσους, αφήνοντας εκτός τελικά τον Έρικσεν, η τριάδα Γκαρνάτσο - Ντιαλό και ο Μπρούνο Φερνάντες πίσω από τον Χόιλουντ, με τον Ράσφορντ να μένει εκτός ενδεκάδας.

Ορθιος ο ΠΑΟΚ και με περισσότερες τελικές από τη Γιουνάιτεντ
Στο τερέν του «Ολντ Τράφορντ» μπήκαν δύο ομάδες που δεν είχαν νίκη στη League Phase του Europa League. Η Γιουνάιτεντ των τριών ισοπαλιών και ο ΠΑΟΚ της μίας ισοπαλίας και των δύο ηττών, με την ομάδα του Μάντσεστερ να είχε κερδίσει και τα έξι εντός έδρας ματς κόντρα σε ελληνικές ομάδες με συνολικό σκορ 20-1.

Το πόδι του Κασεμίρο μετά το σουτ του Καμαρά στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθεια του Αφρικανού μέσου να σκοράρει στην πρώτη, ουσιαστικά, επιθετική προσπάθεια του «Δικεφάλου» στο ματς. Η Γιουνάιτεντ απάντησε με την προβολή του Γκαρνάτσο στο 14’, που έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Οτο και με την κεφαλιά του Χόιλουντ που μπλόκαρε ο Κοτάρσκι.

Ήταν ένα πεντάλεπτο αφόρητης πίεσης των «κόκκινων διαβόλων», με τους «ασπρόμαυρους» να προσπαθούν να βρουν τρόπο να βγουν από την άμυνα τους και να κερδίσουν κάποια μέτρα στο τερέν. Η ελληνική ομάδα ξαναφάνηκε με τη δεύτερη προσπάθεια του Ζίβκοβιτς, που βρήκε το χώρο, έκανε το σουτ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ονάνα. Στο 31ο λεπτό το λάθος του Σβαμπ στη μεσαία γραμμή έβαλε σε μπελάδες την άμυνα του ΠΑΟΚ, με τον Μπάμπα να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να απομακρύνει προτού ο Ντιαλό μπει με την μπάλα στα δίχτυα.

Η μεγάλη στιγμή για τον «Δικέφαλο» ήρθε στο 39’ όταν ο Μπάμπα σήκωσε την μπάλα, ο Καμαρά έπιασε εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση και ο Ονάνα έβγαλε με δυσκολία σε κόρνερ.

Η πίεση της Γιουνάιτεντ έφερε το 1-0
Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το πρώτο μέρος με περισσότερες τελικές από τη Γιουνάιτεντ, που με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο πίεσης, δεν απείλησε ιδιαίτερα τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε, απολύτως αναμενόμενα, δυνατά στο β’ μέρος και η πίεση είχε αποτέλεσμα καθώς στο 50ο λεπτό βρήκε το γκολ με την κεφαλιά του Ντιαλό ύστερα από την σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες. Ένα «κρύο» γκολ για τον ΠΑΟΚ σε μια φάση που ολόκληρη η «ασπρόμαυρη» άμυνα «κόλλησε» και δεν μπόρεσε να απομακρύνει μια μεγάλη μπάλα στην περιοχή της.

Ο Τισουντάλι κλώτσησε την πιο μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ
Τρία λεπτά αργότερα ο Ζίβκοβιτς έφτασε κοντά στο γκολ για τρίτη φορά στο ματς με τον Μαζράουι να τον χάνει για πολλοστή φορά, ενώ στο 59’ ο Κοτάρσκι «έβγαλε» το πλασέ του Ντιαλό κρατώντας τον ΠΑΟΚ μέσα στο ματς.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλύτερα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο 65ο λεπτό, αν ο Τισουντάλι λίγο πριν αποχωρήσει από το ματς έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι Μπάμπα και Τάισον έκρυψαν την μπάλα και όταν αυτή… εμφανίστηκε ήταν στα πόδια του Μαροκινού φορ που είχε στο έλεος του τον Ονάνα. Κι όμως, αντί να τον «εκτελέσει» και να ισοφαρίσει, έκανε ένα αδύναμο σουτ που μπλόκαρε ο «κίπερ» της Γιουνάιτεντ.

Κι αντί να γίνει το 1-1, μια κακή εκτίμηση, ένα λάθος από τον Μπάμπα, έφερε το δεύτερο γκολ για τη Γιουνάιτεντ. Στο 77ο λεπτό ο Γκανέζος ενώ είχε όλη την άνεση να απομακρύνει, θέλησε να κάνει το κάτι παραπάνω, ο Ντιαλό τον πίεσε, του έκλεψε την μπάλα και με εκπληκτικό σουτ «έγραψε» το 2-0.

MVP: Με δύο γκολ ο Ντιαλό «υπέγραψε» φαρδιά-πλατιά την πρώτη νίκη της Γιουνάιτεντ στη League Phase.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Μεγάλο παιχνίδι από τον Μπρούνο Φερνάντες και τον Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Ζίβκοβιτς, όχι για τις χαμένες ευκαιρίες του, αλλά για όλη την υπόλοιπη εικόνα του.

Η ΓΚΑΦΑ: Το δεύτερο γκολ του Ντιαλό είναι ευγενική χορηγία του Μπάμπα Ράχμαν.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Ρουμάνος Ράντου Πετρέσκου θεώρησε ότι η επαφή του Μπάμπα με τον Ντιαλό δεν συνιστούσε παράβαση, μαζί του συμφώνησε και ο Ιταλός VARίστας, Ντανιέλε Κίφι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Η Γιουνάιτεντ πριν από το ματς μετρούσε τρεις σερί ισοπαλίες στη League Phase. Απέναντι στις ελληνικές ομάδες είχε κερδίσει και τα έξι εντός έδρας ματς κόντρα σε ελληνικές ομάδες με συνολικό σκορ 20-1. Στο τέλος της βραδιάς πέτυχε την πρώτη νίκη στη φάση του φετινού Europa League που τόσο πολύ ήθελε, έκανε επτά τις νίκες της στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στις ελληνικές ομάδες. Σημείο κλειδί για τον ΠΑΟΚ η χαμένη ευκαιρία του Τισουντάλι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ρούντ Φαν Νίστερλοϊ): Ονάνα, Νταλότ (65’ Μαρτίνες), Λίντελοφ, Έβανς, Μαζράουι, Ουγκάρτε (65’ Έρικσεν), Κασεμίρο, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (65’ Ράσφορντ), Ντιαλό (82’ Μάουντ), Χόιλουντ (89’ Ζίρκζι).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Σβαμπ (65’ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ, Καμαρά (75’ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τάισον (84’ Σορετίρε), Τισουντάλι (65’ Τσάλοφ).

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Τρίτος ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα - Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι αιωνίων
  • Βαγγέλης Παυλίδης: Οι Πορτογάλοι του υποκλίνονται μετά την ασίστ της χρονιάς - «Ο Έλληνας θεός δάμασε τα λιοντάρια»
  • Πάρος – Παροικία Δημοτικό Στάδιο: Τελικός Κυπέλλου Θύελλα Καμαρίου - Ελλάς Σύρου
  • Η Ίντερ στον τελικό του Champions League - 4-3 την Μπαρτσελόνα στην παράταση
  • Στον Παναθηναϊκό και μαθηματικά η δεύτερη θέση του Champions League - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την 3η θεση
  • Λέτο για την άνοδο της Κηφισιάς: «Νιώθω 100% δικαιωμένος, οι παίκτες το άξιζαν» - Βίντεο
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Τζουργκάρντεν - Παναθηναϊκός 2...
Ολυμπιακός - Ρέιντζερς 1-1: Έψ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

petropoulos vazaios

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Κ.Υ. Πάρου: Ανακοίνωση για την Απόφαση Μη Χρήσης Ιδιωτικών Αερομεταφορών από το ΕΚΑΒ

Κ.Υ. Πάρου: Ανακοίνωση για την Απόφ...

06 Μαϊος 2025
Πάρος: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Παροικία

Πάρος: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην...

06 Μαϊος 2025
Πάρος: Αυτά είναι τα κρουαζιερόπλοια που θα καταπλεύσουν φέτος – 70 αφίξεις, 8 μήνες τουρισμός κρουαζιέρας

Πάρος: Αυτά είναι τα κρουαζιερόπλοι...

08 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Β. Κικίλιας: «Αύξηση 134% στις ροές από Λιβύη – Να μαζευτούν οι χαρτογιακάδες της Ευρώπης που θεωρούν ότι είναι παιχνιδάκι η φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας»

Β. Κικίλιας: «Αύξηση 134% στις ροές...

12 Μαϊος 2025
H Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου για τις εργασίες που γίνονται στον ξηροπόταμο της Νάουσας

H Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου για τις ερ...

12 Μαϊος 2025
Κινέζοι επιστήμονες θα χρησιμοποιήσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη για να μεταφράσουν τα γαβγίσματα σε λέξεις

Κινέζοι επιστήμονες θα χρησιμοποιήσ...

12 Μαϊος 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2024  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ