Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012 - Psts.gr

Παρακαλούμε την Tρίτη 14-8-2012 ώρα 12.30' να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό τεσσάρων ημεδαπών που προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε υπηκόους Ιταλίας, κατά τη διάρκεια συμπλοκής στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελέσθηκε σήμερα 13/08 με την παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.Καλλίνικου, στον ιερό ναό της Εκατονταπυλιανής, η εξόδιος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με τον 53χρονο που δολοφονήθηκε στη Νάουσα της Πάρου έπεσαν το καπέλο, το μαντήλι και το κινητό του δράστη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη τηςΔημοτικής Κοινότητας Νάουσας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Δ.Μίχα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012 08:01

Πάρος: Διαδρομές στη Μάρπησσα

Η Μάρπησσα της Πάρου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποκαλύπτει τα μυστικά της σε όσους τυχερούς βρεθούν στο νησί στις 24, 25 και 26 Αυγούστου και περπατήσουν στα σοκάκια της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εταίροι: Προαπαιτούμενο για τη δόση, η ψήφιση των μέτρων από τη Βουλή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos