Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 - Psts.gr

Ο χειμώνας έδειξε τα παγερά του δόντια και στην Πάρο! Η επέλαση της κακοκαιρίας στο νησί ήδη στις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη έγινε αισθητή με θυελλώδεις ανέμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία με τους θυελλώδεις ανέμους που φθάνουν ακόμα και τα 10 μποφόρ στο Αιγαίο δημιούργησαν, όπως ήταν αναμενόμενο, προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υλοποιήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου για την αποκατάσταση αναγραφής της λέξης ΗΡΩΑΣ πάνω στην τιμητική πλακέτα μνήμης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης. Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις παρουσιάστηκαν προβλήματα που χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων συντήρησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΚ τα σωματεία ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός και ΑΟ Άνδρου αναγκαστικά ταξίδεψαν στο νησί της Σύρου ώστε να δώσουν δυο αγώνες ένα το Σάββατο 30/11 και ένα τη Κυριακή 1/12 μιας και το κλειστό της Σύρου αποτελεί μια μέση λύση και για τα δυο σωματεία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Βάσει του δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων πιθανόν να σημειωθούν στην περιοχή μας πλημμυρικά φαινόμενα την Τετάρτη 04-12-2013 γι' αυτό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαινιάστηκε χτες το Κέντρο δια Βίου Μάθησης στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Στενής, με την ταυτόχρονη έναρξη του πρώτου προγράμματος εκπαίδευσης «Αγγλικά στον Τουρισμό», στο οποίο συμμετέχουν 24 εκπαιδευόμενοι από όλο το νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας γνωρίζουμε ότι, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών και ελέγχων, εκδόθηκε η με αρ. πρωτ: Φ.131360/2881/22-11-2013 απόφαση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύριε Υπουργέ. Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε σε τοπικό επίπεδο μετά την θεομηνία και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουμε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos