Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 - Psts.gr

Στη Σύρο, στο θέατρο Απόλλων θα λάβει χώρα η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διανύοντας ήδη τη θερινή περίοδο, επί του θέματος δίδονται οι ακόλουθες οδηγίες και συμβουλές προς τους λουόμενους με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου-αστροφωτογράφου Θεοφάνη Ν. Ματσόπουλου, με τίτλο «H Ελλάδα των Άστρων» εγκαινιάζει την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 21:00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μαριάνθη Σίμου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι θερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν από τις 14 Ιουλίου 2014 και αυτήν την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 δύναται να είναι προαιρετικά ανοιχτά όλα τα καταστήματα ,σύμφωνα με τον Ν.4177/2013,άρθρο 16 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 11:50

Ακυβέρνητο σκάφος στην Τήνο

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για περιστατικό ακυβερνησίας, λόγω μηχανικής βλάβης, του Ε/Γ-Ι/Φ σκάφους "ROCINANTE" σημαίας Σουηδίας, με τέσσερις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες, στο κτίριο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με περικοπή της χρηματοδότησης προειδοποίησε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που αρνούνται να κάνουν απογραφή του προσωπικού και της μισθοδοσίας τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κρατικές και ιδιωτικές διωκτικές αρχές αναλαμβάνουν από κοινού δράση για την καταπολέμηση του ψηφιακού εγκλήματος που συντελείται με τη χρήση του προγράμματος Shylock, που επιτίθεται σε διαδικτυακά τραπεζικά συστήματα.
Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Φίλιπ Χάμοντ, που εγκατέλειψε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας για να αναλάβει αυτό των Εξωτερικών, εξέφρασε σήμερα λίγο μετά τον διορισμό του «την ενθουσιώδη δέσμευσή του» να μεταρρυθμίσει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos