Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κύθνος ήταν το πέμπτο νησί των Κυκλάδων που φιλοξένησε τα kids athletics την τρέχουσα σχολική περίοδο. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο γήπεδο της Δρυοπίδας με τη συμμετοχή των εβδομήντα και πλέον παιδιών του δημοτικού σχολείου του νησιού. Πρόκειται για τη
δεύτερη διοργάνωση kids athletics στο νησί, μετά από αυτή του 2013 και τα παιδιά την περίμεναν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δείτε ανλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ''Ν. Νάξου 62, 58χρονος και 26χρονη οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για σύγκληση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, γίνεται για να πετύχει τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση των αστικών πολιτικών δυνάμεων, ώστε να εξασφαλίσει ένα και μοναδικό στόχο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 13:57

Εξιχνίαση κλοπής στη Μύκονο

Στις 27-11-2015 εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικού Τμήμα Μυκόνου κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε στις 23-11-2015 πρώτες πρωινές ώρες παραβίασε αποθήκη αλλοδαπού και αφαίρεσε εργαλεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτόματες ρυθμίσεις για όλα τα δάνεια, ανεξάρτητα αν εξυπηρετούνται ή όχι, φέρνει ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας που ετοιμάζει η Τράπεζα της Ελλάδος. Οι δανειολήπτες θα χωρίζονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες, ανάλογα με το είδος του δανείου, το υπόλοιπο της οφειλής και τη συνέπειά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη είναι από τις 12:15 η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 13:44

Ελληνική επιτυχία στον χώρο των video games

Τα έσοδα από τις blockbuster επιτυχίες της βιομηχανίας του Hollywood, όπως οι Avengers ή το Avatar, μοιάζουν να ωχριούν μπροστά στην ταχύτατη άνοδο της κερδοφόρας βιομηχανίας των video games την τελευταία δεκαετία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το δημοφιλές παιχνίδι Grand Theft Auto V, το οποίο κατέκτησε μία θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες το 2014, αφού μέσα στο πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του πούλησε 11,21 εκατ. κομμάτια με κέρδη που έφτασαν τα 814,7 εκατ. δολάρια, ενώ μέσα σε τρεις μέρες, τα κέρδη άγγιξαν το 1 δισ. δολάρια.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δύο στρατιώτες του ΟΗΕ από τη Γουινέα και ένας πολίτης σκοτώθηκαν σήμερα και δεκατέσσερις τραυματίστηκαν σε επίθεση με ρουκέτα που πραγματοποιήθηκε εναντίον στρατοπέδου της Αποστολής του ΟΗΕ στο Mάλι (Minusma) στο Κιντάλ, στη βορειοανατολική χώρα, ανακοίνωσαν η αποστολή και τοπικός αξιωματούχος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos