Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Συγκεκριμένα υπάρχουν ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά όπως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σημαντικότερη μέρα του χρόνου για την Πάρο είναι βέβαια η γιορτή της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα τα φώτα είναι στραμμένα στην Πάρο και την Παναγία της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 14 και 15-08-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στην Ίο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών ένας 26χρονος υπήκοος Καναδά και ένας 26χρονος υπήκοος Αυστραλίας, γιατί οδηγούσαν δίκυκλα μοτοποδήλατα υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δρ. Kural μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε 232 χώρες, έχει γράψει 14 ταξιδιωτικούς οδηγούς, έχει παρουσιάσει 55 προσωπικές εκθέσεις φωτογραφίας και έχει συμμετάσχει σε 500 τηλεοπτικές εκπομπές στην χώρα του και στο εξωτερικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πάρο και στην Τήνο επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, το τριήμερο 13 - 15 Αυγούστου, επ' ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου στα δύο νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

'' Η παράσταση που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για τέταρτη σαιζόν, στο Θέατρο Βρετάνια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβρη, με σημείο εκκίνησης την ψήφο εμπιστοσύνης που αναμένεται να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανέλαβε τα καθήκοντά του σήμερα, ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, Νίκος Ματζάκος. Η εμπειρία του σαν υπηρεσιακό στέλεχος του Υπουργείου για πολλά χρόνια και οι αγώνες του για την υπεράσπιση της Δημόσιας Περιουσίας, από οργανωμένα συμφέροντα και παθογένειες του Δημοσίου, είναι η καλύτερη εγγύηση για το σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντεκα νέοι μουσικοί από όλο τον κόσμο, το «Σύνολο Λεοντάρι» και οι φίλοι του, δίνουν εδώ και πέντε χρόνια συναυλίες μουσικής δωματίου σε Υδρα, Σπέτσες, Πόρο και Γαλατά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Σαρωνικού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos