Πέμπτη, 12 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Ολοκληρώνεται και εφέτος για τη θερινή σαιζόν 2016 ο καθαρισμός των παραλιών της Μυκόνου από ειδικά συνεργεία που εκτέλεσαν το έργο. Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Δήμος Μυκόνου ενεργεί συντονισμένα και έγκαιρα ώστε να παραδώσει τις παραλίες καθαρές για χρήση στους λουόμενους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν οφείλονται ούτε στη βουλιμία κατάληψης της εξουσίας με μοχλό το ψέμα, αλλά ούτε και στην ανικανότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο Σάββατο, 14 Μαΐου στις 20.00 το βράδυ, στην αυλή του Αγίου Κωνσταντίνου στην πλατεία του Αρτεμώνα στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος «Μουσική για όλους»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ελληνικός τουρισμός εν μέσω εξωφρενικών πολιτικών αποφάσεων, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πραγματικό Αρμαγεδδώνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την έντονη διαμαρτυρία του για τον επιχειρούμενο σχεδιασμό της δραστικής κατά το ήμισυ περικοπής της κρατικής επιδότησης των άγονων γραμμών των αεροπορικών δρομολογίων εξέφρασε με σημερινή επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθνικό στόχο χαρακτήρισε τα υδατοδρόμια η ΓΓ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την εβδομάδα πριν το Πάσχα (17/4 – 22/4) υλοποιήθηκε η πρώτη φάση των εργασιών πεδίου στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Καταγραφή και Μελέτες Αναστροφής των φαινομένων διάβρωσης σε τουριστικές παραλίες νήσων του Αιγαίου» που εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Θαλάσσιων και Εσωτερικών Υδάτων» του χρηματοδοτικού οργανισμού ΕΟΧ (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος), από την Ομάδα Παράκτιας Μορφοδυναμικής-Διαχείρισης και Θαλάσσιας Γεωλογίας του Τμήματος Επιστημών Θάλασσας (ΤΕΘ) του Παν/μιου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-05-2016 το πρωί συνελήφθη στον Αερολιμένα Θήρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας 26χρονος υπήκοος Σομαλίας, γιατί κάνοντας χρήση πλαστής άδειας διαμονής ιταλικών αρχών, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με
προορισμό την Ιταλία. Ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» εντάσσεται και η προμήθεια εξοπλισμού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα μικρά νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάτω των 3.000 κατοίκων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μονοπάτια της Σίφνου “Sifnos Trails” αδελφοποιήθηκαν με το μονοπάτι Jeju Olle της νήσου Jeju της Νότιας Κορέας. Με πρωτοβουλία της Κοιν.Σ.Επ. Paths of Greece, ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ και το ίδρυμα JEJU OLLE FOUNDATION, αδελφοποίησαν την Τετάρτη 11 Μαΐου τα μονοπάτια τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos