Οι μουσικοί διασκεδάζουν με την μουσική - Συναυλία στην Σίφνο με το μουσικό σύνολο της Νίνας Πατρικίδου

12 Μαϊος 2016 17:30

Tο Σάββατο, 14 Μαΐου στις 20.00 το βράδυ, στην αυλή του Αγίου Κωνσταντίνου στην πλατεία του Αρτεμώνα στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος «Μουσική για όλους»


Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Μουσική για Όλους», που απευθύνεται σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες και το οργανώνει ο Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας, με τη δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Περιλαμβάνει επιλεγμένες εισηγήσεις, σεμινάρια, συναυλίες, βιωματικά εργαστήρια, ανταλλαγές επισκέψεων ανάμεσα στους μαθητές των μουσικών εργαστηρίων και ταξίδια μαθητών από τα νησιά στην Αθήνα για παρακολούθηση συναυλιών και παραγωγών για παιδιά και νέους ακροατές. Θα διαρκέσει από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Το πρόγραμμα ταξιδεύει σε έξι νησιά του Αιγαίου (Ικαρία, Κέα, Λήμνο, Σαντορίνη, Σέριφο, Σίφνο) με τη συνεργασία τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων και εθελοντών. Δεκατέσσερις εισηγητές-μουσικοί, παρουσιάζουν και αναπτύσσουν με διαδραστικό τρόπο δεκαεννέα θέματα. Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Το Σάββατο, 14 Μαΐου στις 20:00 το βράδυ στην αυλή του Αγίου Κωνσταντίνου στην πλατεία του Αρτεμώνα οι μουσικοί:

Νίνα Πατρικίδου - βιολί ,
Ηλίας Μπάρμπας – φλάουτο,
Κατερίνα Λιουδάκη – κλαρινέττο, και
Ανδρέας Ανθόπουλος – φαγκόττο,

θα δώσουν συναυλία με έργα των: W.A.Mozart - Esprit Chedeville - G-B. Cirri - Georges Bizet - S. Rachmaninoff - Keith Amos - Sam Raphling

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos